Η Lady Gaga στέλνει το δικό της μήνυμα ενότητας: “Είμαστε σε αυτό μαζί. Σας αγαπώ κόσμε”

POP UP TEAM
/
15 Μαρτίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

H Lady Gaga ενθάρρυνε τους πάντες να δείχνουν καλοσύνη ενώ η πανδημία του νέου κορονοϊού προκαλεί πανικό στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο.

Η τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός, Lady Gaga έστειλε μήνυμα καλώντας σε ενότητα και όχι φόβο και διχασμό καθώς ο κόσμος δίνει μάχη για να θέσει υπό έλεγχο την πανδημία κορονοϊού.

Εν μέσω της πανδημίας -της εκτίναξης των τιμών σε προϊόντα απολύμανσης, του πανικού των καταναλωτών που σπεύδουν στα σούπερ μάρκετ και της αύξησης του αριθμού των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων- η τραγουδίστρια της ποπ, ενθάρρυνε τους θαυμαστές της να είναι λίγο πιο καλοί μεταξύ τους.

“Τώρα είναι πιο σημαντικό από ποτέ να είμαστε συμπονετικοί” έγραψε η Lady Gaga σε μήνυμά της στο Twitter. “Για εκείνους που είναι άρρωστοι, ή εκείνους που δεν είναι και φοβούνται. Είμαστε σε αυτό μαζί. Σας αγαπώ κόσμε” σημείωσε.

Η πανδημία έχει προκαλέσει ανησυχίες για καθυστερήσεις στις παραδόσεις τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και πολλοί καταναλωτές στις ΗΠΑ, όπως και σε όλο τον κόσμο έσπευσαν στο πλησιέστερο σούπερ μάρκετ για να εξασφαλίσουν προμήθειες.

Η Lady Gaga την ημέρα που αποφασίστηκε στις ΗΠΑ διακοπή των μαθημάτων στα σχολεία και στα πανεπιστημιακά ιδρύματα, των αθλητικών εκδηλώσεων και απαγόρευση των δημόσιων συγκεντρώσεων θέλησε να υπενθυμίσει ότι όλοι περνούν αυτή τη δύσκολη περίοδο μαζί.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved