Brad Pitt: Είναι ζευγάρι με διάσημη ηθοποιό; Οι φήμες για τη νέα σχέση του Pitt, αναζωπυρώνονται

POP UP TEAM
/
17 Μαρτίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Πλέον έχουμε και αποδείξεις

Είναι αλήθεια πως από τότε που είδαμε τον Brad Pitt και τη Jennifer Aniston στα SAG Awards, θέλαμε πολύ να μάθουμε πως είναι και πάλι μαζί. Οκ, το θέλαμε πολύ πριν γίνει αυτό, όμως η συνάντηση αυτή ήταν το αποκορύφωμα που αναζωπύρωσε τις ελπίδες μας. Δυστυχώς αυτές δεν πραγματοποιήθηκαν, και κάπως έτσι εγκαταλείψαμε το όνειρο της επανασύνδεσης.

Παράλληλα όμως, όσο εμείς θέλαμε κι ελπίζαμε οι Braniston να τα ξαναβρούν, ο ηθοποιός έβγαινε και ξαναέβγαινε με μία ηθοποιό, με την οποία πολλές φορές διαβάσαμε πως εθεάθησαν μαζί σε διάφορα μέρη. Όπως αντιλαμβάνεσαι γρήγορα αυτό δημιούργησε την εντύπωση πως είναι κάτι περισσότερο από φίλοι.

Ο Brad Pitt φυσικά ποτέ δεν απάντησε για τις φήμες αυτές, όμως πλέον έχουμε και φωτογραφίες από έξοδό τους. Κι επειδή αποκλείουμε να είναι απλώς φίλοι (άλλωστε ποιος πιστεύει στη φιλία αντρών και γυναικών;) μάλλον έχουμε μπροστά μας τις φωτογραφίες ενός νέου ζευγαριού του Hollywood.

Το TMZ εξασφάλισε κάποιες φωτογραφίες τους, από πρόσφατη έξοδό τους για φαγητό με την Alia Shawkat, και οι φήμες πως είναι ζευγάρι παίρνουν σάρκα και οστά. Ο 55χρονος ηθοποιός και η 30χρονη επίσης ηθοποιός πήγαν για burgers, και ο φωτογραφικός φακός του TMZ ήταν εκεί για να τους απαθανατίσει. Εμείς πάντως βλέπουμε να υπάρχει κάτι περισσότερο από μία απλή φιλία και μεγάλη όρεξη για φαγητό.

http://youtu.be/gbwjmUna80g

 

Mε πληροφορίες από queen

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved