Διάσημος ηθοποιός: Τα βρετανικά ΜΜΕ μου έδιναν 70.000 δολάρια για να πω ότι έχω σχέση με τη Μέγκαν Μαρκλ

POP UP TEAM
/
22 Μαρτίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι να φύγουν μακριά από τη Μεγάλη Βρετανά φαίνεται πως ήταν μονόδρομος, δεδομένων όσων βγαίνουν στη δημοσιότητα.

Ενας αληθινός πόλεμος παραπληροφόρησης και υπερβολής από τα βρετανικά ΜΜΕ που το μόνο που ήθελαν είναι να βρουν κάτι αρνητικό για τη Μέγκαν, με κάθε κόστος.

Μάλιστα, ένας γνωστός και πολύ γοητευτικός ηθοποιός άνοιξε το στόμα του και είπε ότι βρετανικά ταμπλόιντ του πρόσφεραν 70.000 δολάρια για να πει ψέματα ότι είχε δεσμό με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ο λόγος για τον Σάιμον Ρεξ, τον 45χρονο ηθοποιό τον οποίο πολλές φορές έχουν αναφέρει ως πρώην της Μαρκλ. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί σε κάποιο σόου και είχαν βγει ραντεβού μία φορά, ωστόσο δεν έγινε τίποτα μεταξύ τους όπως ο ίδιος υποστήριξε. 

Ο ίδιος είπε σε δηλώσεις του στο Hollywood Raw podcast:

“Δεν έγινε τίποτα. Δεν φιληθήκαμε ποτέ. Απλά βγήκαμε! Ήταν απλώς κάποια που συνάντησα σε ένα τηλεοπτικό show και πήγαμε για φαγητό”.

Οι φωτογραφίες των δύο κυκλοφόρησαν και τα βρετανικά Μέσα δεν έχασαν την ευκαιρία να χρεώσουν ακόμα ένα δεσμό.

“Τα tabloids, όταν ξέσπασε η ιστορία, προσφέρθηκαν να μου δώσουν πολλά χρήματα, 70.000 δολάρια, για να πω ψέματα για τη Markle ότι ήμασταν ζευγάρι. Κι είπα όχι σε πολλά λεφτά, επειδή δεν ήθελα να πω ψέματα και να βλάψω την βασιλική οικογένεια”.

Μια ακόμα αποκάλυψη που αποδεικνύει ότι ο βρετανικός Τύπος είχε στοχοποιήσει τη Μέγκαν, και μάλιστα φτάνοντας στο σημείο να προσφέρει χρήματα σε άτομα που την έχουν συναναστραφεί για να πουν ψέματα και να χαλάσουν την εικόνα της.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved