Michelle Pfeiffer: Η μπλούζα που φοράει μέσα στο σπίτι της και δε την αλλάζει

POP UP TEAM
/
30 Μαρτίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Μεγάλη σταρ, γοητευτική γυναίκα, ακτιβίστρια, η Μισέλ Φάιφερ είναι από τα πρόσωπα του Χόλιγουντ που από το σπίτι τους και βρίσκονται με το δικό τους τρόπο στην πρώτη γραμμή, υπενθυμίζοντας καθημερινά σε όλους την ανάγκη όχι μόνο να μείνουν σπίτι τους αλλά να είναι ενεργοί και να βοηθήσουν τους άλλους.

Η Μισέλ Φάιφερ είναι μια ακομπλεξάριστη γυναίκα που ποζάρει πάντα στα σόσιαλ μίντια χωρίς μακιγιάζ και δε φοβάται την ηλικία της και τα σημάδια του χρόνου.

Φοράει μια μπλούζα και δε την βγάζει κυριολεκτικά από πάνω της που απεικονίζει τους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού, προτρέποντας όλους να κάνουν το ίδιο για να θυμούνται καθημερινά αυτό που συμβαίνει.

Τι γράφει στην ανάρτησή της στο Ίνσταγκραμ

Είναι τόσοι πολλοί πρέπει να αναγνωριστούν για τη διεξαγωγή αυτού του πολέμου γιαλογαριασμό μας. Σήμερα φοράω ένα t-shirt που έκανα για να τιμήσω τις νοσοκόμες και τους γιατρούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Φτιάξε και εσύ ένα μπλουζάκι για να τιμήσουμε τους ήρωες που δεν έχουν τη δυνατότητα να μείνουν στο καταφύγιό τους όπως εμείς. Και μάλιστα προκαλεί την Πόρσια Ρόσι, τη σύντροφο της Έλεν Ντετζένερις να αφήσει το μαγείρεμα και να φτιάξει και εκείνη ένα μπλουζάκι. Μάλιστα δίνει και οδηγίες στη σελίδα @daquan Instagram.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved