Χάρι και Μέγκαν: Με αυτή την πράξη προσέβαλαν τη βασίλισσα

POP UP TEAM
/
8 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο άγραφος κανόνας που “ξέχασαν” πολύ γρήγορα και η έλλειψη σεβασμού προς τη βασίλισσα.

Όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας γνωρίζουν καλά πως υπάρχει ένα άγραφο πρωτόκολλο, το οποίο αφορά τις εμφανίσεις και τις δηλώσεις των μελών του.

Ο αυστηρός κανόνας αναφέρει ότι όταν κάποιο μέλος έχει προβολή, τα υπόλοιπα μένουν στο παρασκήνιο, για να μην επισκιάζουν ο ένας τον άλλο.

Σπάνια έχει συμβεί μέλη της οικογένειας να δραστηριοποιούνται ταυτόχρονα καθώς δεν θέλουν να διασπάται η προσοχή του κοινού και των ΜΜΕ. Όλο το πρόγραμμα του παλατιού διαμορφώνεται με προσοχή στην λεπτομέρεια και όλοι το υπακούν με θρησκευτική ευλάβεια.

Αυτός ο κανόνας γίνεται ακόμα πιο αυστηρός όταν πρόκειται για την ίδια η Βασίλισσα. Ως η απόλυτη πρωταγωνίστρια, έχει πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Την περασμένη Κυριακή, η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε ένα σπάνιο διάγγελμα στον βρετανικό λαό, με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού. Η 93χρονη μονάρχης έδωσε ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον, με ένα λόγο που παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι.

Μια μέρα αργότερα, ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν κάτι που αποτελεί σοβαρή προσβολή προς τη βασίλισσα.

Ενώ όλος ο κόσμος μιλούσε για τον λόγο της βασίλισσας, εκείνοι επέλεξαν να δώσουν στη δημοσιότητα πληροφορίες για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό της μιλώντας στην Telegraph. Μάλιστα δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι “υποχρεώθηκαν” να μιλήσουν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή επειδή διέρρευσαν πληροφορίες. Το όνομα του οργανισμού είναι Archewell από την ελληνική λέξη Αρχή και το well που σημαίνει “καλά”. Δηλαδή Καλή Αρχή, θα μπορούσαμε να το μεταφράσουμε.

harmegavas4

Ανέφεραν στη δήλωσή τους:

“Όπως όλοι κι εμείς επικεντρωνόμαστε στο να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19, αλλά εφόσον κάποιες πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας, νιώθουμε υποχρεωμένοι να μοιραστούμε την ιστορία του πώς προέκυψε αυτό.

Πριν το SussexRoyal είχε έρθει η ιδέα του “Archie” από την ελληνική λέξη “αρχή” που σημαίνει “πηγή δράσης”. Σκεφτήκαμε αυτό το concept για μια φιλανθρωπική οργάνωση που ελπίζαμε να φτιάξουμε μια μέρα και έγινε και η έμπνευση για το όνομα του γιου μας”.

“Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες για το Archewell την κατάλληλη στιγμή” κατέληξε το ζευγάρι.

Ωστόσο, πολλοί κατηγορούν το ζευγάρι για κακό timing, αφού με αυτή την πράξη τους φάνηκε να προσπαθούν να κοντράρουν τη βασίλισσα, λίγες ώρες μετά το ιστορικό διάγγελμά της.

 vasiliasmega

Παράλληλα, οι Βρετανοί τους κατηγόρησαν ότι ήταν λάθος η ανακοίνωση των νέων τους την ώρα που τα νέα για την υγεία του πρωθυπουργού της Βρετανίας ήταν ανησυχητικά.

Προφανώς, όσο κι αν ενοχλεί κάποιους, οι Μέγκαν και Χάρι δεν νιώθουν πια Βρετανοί πολίτες, αφού έχουν αποφασίσει να ζήσουν πολύ μακριά, ενώ δεν νιώθουν κανένα δεσμό με το παλάτι και τη βασίλισσα. Και αυτό θα φανεί ακόμα περισσότερο στη συνέχεια.

 

Με πληροφορίες από The Toc 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved