Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ προσέλαβαν τον πρώην social media manager των Χάρι και Μέγκαν

POP UP TEAM
/
10 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

O λογαριασμός των Sussexes στο Instagram παραμένει ανενεργός από τότε που άφησαν επίσημα πίσω τους τα βασιλικά καθήκοντα.

 O William και η Kate έχουν μία νέα προσθήκη στην ομάδα τους. Σύμφωνα με το αμερικανικό People οι Cambridges προσέλαβαν τον πρώην social media manager των Harry και Meghan, τον David Watkins, ο οποίος πλέον διαχειρίζεται τα social media accounts του Kensington Royal.

Το προφίλ του Watkins στο LinkedIn μάλιστα επιβεβαιώνει αυτή την είδηση.

Τόσο ο λογαριασμός Cambridge όσο και ο Sussex royal συχνά μοιράζονταν αρκετά παρόμοιο υλικό, όπως οι δημόσιες εμφανίσεις τους, οι φιλανθρωπικές τους δραστηριότητες ή οι οικογενειακές τους στιγμές. Από τότε που ξεκίνησε ο Sussex Royal –λιγότερο από ένα χρόνο πριν- ο Watkings βοήθησε πολύ τη Meghan και τον Harry να αποκτήσουν ένα εντυπωσιακό κοινό που ξεπερνούσε τα 11 εκατομμύρια και μάλιστα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ο λογαριασμός Sussex Royal υπάρχει ακόμα, όμως το ζευγάρι δεν θα τον ενημερώνει πια, καθώς έχει πλέον αποχωρήσει τυπικά από τις βασιλικές του υποχρεώσεις και δραστηριότητες.

keit8

Ο δούκας και η δουκισσα του Sussex είχαν γράψει ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό κείμενο σαν αντίο το οποίο είχε ανέβει στον εν λόγω λογαριασμό στις 30 Μαρτίου, μια μέρα πριν την μετάβασή τους στην μετά-βασιλική εποχή.

“Ενώ μπορεί να μην μας βλέπετε εδώ, η δουλειά μας συνεχίζεται” έγραφε το μήνυμα. “Ευχαριστούμε αυτή την κοινότητα για την υποστήριξη, την έμπνευση και την κοινή μας δέσμευση να κάνουμε καλό στον κόσμο. Ανοπομονούμε να ξανασυνδεθούμε μαζί σας σύντομα.”

 

Με πληροφορίες από harpersbazaar.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved