Τζέραρντ Μπάτλερ: Αυτή είναι η ελληνίδα μελαχρινή καλλονή που του χρεώνουν ως τη νέα αγαπημένη του

POP UP TEAM
/
14 Απριλίου, 2020

Ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη ως μοντέλο.

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ, βρέθηκε πρόσφατα στη χώρα μας και “φώναξε” με την ψυχή του This is Sparta, τη θρυλική φράση απο την ταινία 300 που τον έκανε διάσημο και αποθεώθηκε.

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ, ήταν καλεσμένος με αφορμή τους εορτασμούς για τα 2.500 χρόνια από τη μάχη των Θερμοπυλών, και έτρεξε ως λαμπαδηδρόμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 (που τελικά αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού).

Μαζί του ήρθε από τη Νέα Υόρκη η Ελληνίδα καλλονή, Σοφία Χαρμαντά με την οποία έχουν παρελθόν.

 

Και όπως ανέφερε δημοσίευμα της Real Life, ο Τζέραρντ Μπάτλερ και η Σοφία Χαρμαντά είναι και πάλι ζευγάρι και ευτυχισμένοι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ειδύλλιό τους ξεκίνησε μέσα στο 2019, αλλά διακόπηκε όταν ο διάσημος σταρ τα ξαναβρήκε για ένα σύντομο διάστημα, με την πρώην σύντροφό του, Μόργκαν Μπράουν, με την οποία ήταν μαζί από το 2014 έως το 2016.

Ωστόσο, το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη υποστηρίζει ότι η σχέση της Σοφίας Χαρμαντά με τον Τζέραρντ Μπάτλερ είχε πολύ δυνατά στοιχεία, καθώς, μετά από λίγους μήνες, ο 50χρονος χώρισε τη Μόργκαν και επέστρεψε στην αγκαλιά της όμορφης Σοφίας.

Βέβαια, οι δυο τους δεν γνωρίστηκαν το 2019 αλλά πολύ νωρίτερα, αφού την είχε βοηθήσει στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην Αμερική.

Μάλιστα, όταν η Χαρμαντά ξεκίνησε την καριέρα της στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Τζέραρντ Μπάτλερ ήταν εκείνος που τη φιλοξένησε για τους πρώτους επτά μήνες στην υπερπολυτελή κατοικία του στο Λος Άντζελες και τη βοήθησε να έρθει σε επαφή με τους κορυφαίους μάνατζερ στη βιομηχανία της μόδας και του κινηματογράφου.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, η Σοφία Χαρμαντά ήταν ο λόγος που ο αστέρας του Χόλιγουντ πραγματοποίησε το ταξίδι στη χώρα μας και δεν το ακύρωσε λόγω κορονοϊού.

Από την άλλη, πληροφορίες θέλουν τους δυο τους να είναι απλά καλοί φίλοι.

Η Σοφία Χαρμαντά ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη ως μοντέλο.

 

Mε πληροφορίες από The Toc

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved