Ο Μπραντ Πιτ βοήθησε την ανακαίνιση σπιτιού μιας γυναίκας στις ΗΠΑ, στο 1ο επεισόδιο της εκπομπής «Celebrity IOU»

POP UP TEAM
/
15 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Μπραντ Πιτ συμμετείχε ενεργά στην ανακαίνιση ενός σπιτιού για καλό σκοπό, και δεν δίστασε να πιάσει μέχρι και την βαριοπούλα για να βοηθήσει.

Ο 56χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στο πρώτο επεισόδιο της νέας εκπομπής «Celebrity IOU» του HGTV, όπου διάσημοι του Χόλιγουντ καλούνται να εκφράσουν έμπρακτα την ευγνωμοσύνη τους για ανθρώπους, οι οποίοι είχαν μεγάλη επιρροή στην ζωή τους. 

1618488 brad pitt2 1

Για τον Μπραντ Πιτ, ο άνθρωπος αυτός είναι η Jean Ann Black, makeup artist και φίλη του εδώ και 30 χρόνια, την οποία αποφάσισε να ευχαριστήσει βοηθώντας στην ανακαίνιση του γκαράζ της, που μεταμορφώθηκε στον ξενώνα και το makeup studio των ονείρων της, όσο εκείνη απουσίαζε για τα γυρίσματα μιας ταινίας. 

Ο ηθοποιός εξήγησε πως με την Jean Ann Black είναι «σαν αδέρφια» και πως η ανακαίνιση ήταν μια μικρή προσπάθεια για να της δείξει την ευγνωμοσύνη του για όλα αυτά τα χρόνια.

Οι αδερφοί Drew και Jonathan Scott βοήθησαν τον Πιτ να ολοκληρώσει το makeover του γκαράζ, με την Jean Black να μην μπορεί να πιστέψει το «δώρο», μόλις αποκαλύπτεται.

Μέχρι το τέλος της ανακαίνισης, ο διάσημος ηθοποιός έγινε μάλιστα και φίλος με ολόκληρη την ομάδα. «Ήθελε όλοι να νιώθουν πως αφιερώνει χρόνο για να τους γνωρίσει καλύτερα. Στο τέλος θυμόταν το όνομα καθενός ξεχωριστά, από την παραγωγή μέχρι το προσωπικό στην κατασκευή. Θυμόταν τους πάντες και ήθελε να βεβαιωθεί πως όλοι γνώριζαν πόσο ευγνώμων ήταν για όσα έγιναν. Ήταν πραγματικός κύριος με όλη την σημασία της λέξης», εξήγησε ο Jonathan Scott, μιλώντας στο περιοδικό People. 

Άλλοι σταρ που θα εμφανιστούν σε επόμενα επεισόδια, κάνοντας τα δικά τους «δώρα ευγνωμοσύνης» είναι οι Michael Bublé, Rebel Wilson, Jeremy Renner, Viola Davis και Melissa McCarthy.

http://youtu.be/e6cvycuq-5g

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved