Cameron Diaz για την γέννηση της κόρης της: “Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί”

POP UP TEAM
/
18 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Την καλύτερη περίοδο στη ζωή της, περνά η διάσημη ηθοποιός, Κάμερον Ντίαζ μετά τον ερχομό της κόρης της, που γεννήθηκε λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου.

Η σταρ του Χόλιγουντ έγινε μητέρα στα 47 της και είχε κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό όλη τη διαδικασία. Δεν άφησε να δημοσιευτεί καμία απολύτως πληροφορία για το παιδί της ενώ η ίδια έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση με ένα ποστ στο instagram, στις αρχές του χρόνου.

Λίγους μήνες μετά, η Ντίαζ αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως για τη μητρότητα την οποία χαρακτήρισε ως το καλύτερο κομμάτι της ζωής της: “Λατρεύω που είμαι μητέρα, είναι το καλύτερο κομμάτι της ζωής μου”, είπε χαρακτηριστικά.

“Είμαι τόσο ευγνώμων και τόσο χαρούμενη, είναι το καλύτερο πράγμα και είμαι τόσο τυχερή που το ζω με τον Benji Madden και περνάμε καταπληκτικά. Είμαι κατενθουσιασμένη. Δεν το πιστεύω”, πρόσθεσε η 47χρονη σταρ.

Μιλώντας για τον σύζυγό της είπε ότι είναι εκπληκτικός πατέρας και εκείνη αισθάνεται τυχερή που αυτός ασχολείται διαρκώς, ενώ μπορεί να ηρεμεί κάποιες ώρες στο τέλος της ημέρας όσο εκείνος φροντίζει τη μικρή τους.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη μέσω Instagram Live στη φίλη της και διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας Who What Wear, Katherine Power, όπου είπε ακόμα:

“Ούτως ή άλλως ζω σε καραντίνα εφόσον έχω παιδί τριών – τρεισήμιση μηνών. Ετσι η ζωή μου ήταν ούτως ή άλλως πολύ ήρεμη τους τελευταίους μήνες.

Το να είμαι μητέρα της Ράντιξ, είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί ποτέ στη ζωή μου. Είμαι τοσο ευγνώμων και χαρούμενη. Είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ. Και είμαι πολύ ευτυχισμένη που το περνάω όλο αυτό με τον Μπέντζι και περνάμε τέλεια όλοι μαζί.

Όλη μέρα το μόνο που κάνω είναι είτε να μαγειρεύω, είτε να καθαρίζω, είτε να φροντίζω το μωρό μου ή όλα ταυτόχρονα.

48e177a4c14845f2b96ca6b4fb7c0219

“Λατρεύω να μαγειρεύω. Μαγειρεύω τη νύχτα. Βάζω ένα ποτήρι κρασί και έτσι χαλαρώνω.

Αφού κάνουμε την μικρή μπάνιο, ο Μπέντζι αναλαμβάνει να την βάλει για ύπνο. Έχουν τη ρουτίνα τους. Είναι τόσο εκπληκτικός πατέρας. Είμαι τόσο τυχερή που είναι ο πατέρας του μωρού μου. Είναι απίστευτος. Τη βάζει στο κρεβάτι κι εγώ πάω στην κουζίνα, βάζω ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και αρχίζω να μαγειρεύω. Κρατάω τα πράγματα ζωντανά κάνοντας ό,τι θέλω”.

Δείτε την πρώτη συνέντευξη της διάσημης ηθοποιού μετά τον ερχομό της κόρης της.

 

Με πληροφορίες από το thetoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved