Scott Disick: Οι θαυμαστές του ανησυχούν με τη νέα του εικόνα

POP UP TEAM
/
22 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Φανερά αδυνατισμένος και κουρασμένος εμφανίστηκε ο πρώην της Kourtney Kardashian, Scott Disick εξαιτίας της εκτεταμένης χρήσης που έκανε στο φαρμακευτικό κατασκεύασμα Ozempic.

Ο 40χρονος σταρ του ριάλιτι προκάλεσε ανησυχία όταν φωτογραφήθηκε πολύ αδυνατισμένος τον περασμένο μήνα.

Οι θαυμαστές ανησυχούσαν ότι η ισχνή εμφάνισή του ήταν αποτέλεσμα μιας αδιευκρίνιστης ασθένειας ή χρήσης ναρκωτικών, αλλά πηγές δήλωσαν στη DailyMail.com ότι χρησιμοποιούσε Ozempic σε μια προσπάθεια να απαλλαγεί από το περιττό βάρος. Είναι γνωστό ότι ο τηλεοπτικός αστέρας τα τελευταία χρόνια παλεύει με τα κιλά του.

Τώρα, ο Disick φέρεται να έχει απευθυνθεί σε διατροφολόγο για να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει την αυξομείωση του βάρους του μετά τη δημόσια κατακραυγή που προκάλεσε η νέα του εμφάνιση.

«Ο Scott αναγνώρισε ότι έπρεπε να σταματήσει να παίρνει Ozempic αφού είδε τις φωτογραφίες του και τη δημόσια κατακραυγή για την απώλεια βάρους του», δήλωσε στη DailyMail.com μια πηγή και πρόσθεσε: «Νόμιζε ότι φαινόταν καλά επειδή ήταν πάλι πιο αδύνατος, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι αυτό δεν ήταν υγιές. Συνεργάζεται τώρα με έναν διατροφολόγο για να επανέλθει στο σωστό δρόμο και να μην παχύνει στα κιλά που ήταν πριν».

Επιπλέον, η πηγή σημείωσε: «Ο Σκοτ ήταν απίστευτα ελκυστικός και γυμνασμένος σε όλη του τη ζωή και δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές του αποδεχόμενος ότι η ηλικία τον προλαβαίνει».

Το Ozempic έχει γίνει δημοφιλές από πλήθος διασημοτήτων, όπως η Σάρον Όσμπορν και η Όπρα Γουίνφρεί, οι οποίες το έχουν χρησιμοποιήσει για την απώλεια βάρους.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved