Maneskin: Tίτλοι τέλους για το συγκρότημα;

Maneskin @Facebook Official
POP UP TEAM
/
22 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Όταν είσαι διάσημος και αποφασίσεις να ανεβάσεις κάτι ξέρεις από πριν πως το ίντερνετ δεν θα το αφήσει να περάσει! Κάπως έτσι έγινε και με μια δημοσίευση που έκανε ο Damiano των Maneskin και πυροδότησε ανησυχία στους fan του συγκροτήματος.

Ο frontman του συγκροτήματος έχει πολλά τατουάζ σε διάφορα μέρη του σώματός του, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους τρου fans να εντοπίσουν τη διαφορά σε ένα σχέδιο στην πλάτη του – αφιερωμένο στην ιταλική μπάντα.

Το που ήταν γραμμένο λίγο κάτω από το σβέρκο του πλέον έχει δώσει τη θέση του σε ένα άλλο, μεγαλύτερο σχέδιο, μια κίνηση που θυμίζει τις διορθώσεις που κάνουν κάποιοι όταν χωρίζουν κι έχουν προλάβει να χτυπήσουν το όνομα του πρώην.

Γενικά τα μέλη της μπάντας έχουν μιλήσει για solo καριέρα ανά καιρούς. Για παράδειγμα η Victoria De Angelis θέλει να κυνηγήσει καριέρα ως DJ και να κάνει tours ανά τον κόσμο με αυτή την ιδιότητα, ενώ και ο Damiano David έχει αποκαλύψει ότι σκέφτεται να κινηθεί πιο «μοναχικά» κάποια στιγμή. Ένα διάλειμμα πάντως είναι δεδομένο ότι θα το πάρουν μετά το φετινό τους tour, όπως έχουν πει ήδη, για να κάνουν σόλο πράγματα.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved