Αυτές είναι οι 4 γυναίκες του ζωδιακού που προσπαθούν μόνιμα να αλλάξουν τον σύντροφό τους

Brooke Cagle@Unsplash
POP UP TEAM
/
23 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Μήπως είσαι κι εσύ μία από αυτές;

Πόσες φορές δεν έχεις ακούσει την κλασική φράση “εγώ θα τον στρώσω” από γνωστή, συγγενή ή φίλη σου; Συνήθως αυτό σημαίνει ότι το ταίρι της έχει κάποιο κακό ελάττωμα, ένα κουσούρι, κάτι που δεν της αρέσει και πιστεύει ότι σιγά-σιγά θα το φέρει στα μέτρα της. Έχεις αναρωτηθεί τι ζώδιο είναι; Μήπως ανήκει σε κάποιο από τα ακόλουθα τέσσερα;

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αλλάξει το ταίρι του. Δεν θα χωρίσει, θα μείνει στην σχέση και με το γνωστό του ύφος, αλλά και εγωισμό θα ζητά επιτακτικά από τον/την άλλο/η να αλλάξει. Θα του/ης την λέει μόνιμα, θα κουνάει το δάχτυλο, θα γίνει έως και προσβλητικός και θα περιμένει από το ταίρι του να τον υπακούει πιστά και να κάνει ό,τι του λέει. Το κακό είναι ότι όσο ο Κριός δεν ικανοποιείται με την συμπεριφορά του/της συντρόφου του/της, τόσο πιο οξύθυμος και γκρινιάρης γίνεται…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Παρθένος γεννήθηκε “δασκάλα” και πιστεύει ότι τα ξέρει όλα! Μιλάμε για τον μεγαλύτερο ξερόλα του ζωδιακού. Είναι λογικό λοιπόν και στην σχέση της να μην είναι ικανοποιημένη από τον/την άλλο/η και να προσπαθεί να διορθώσει το ταίρι της, να το αλλάξει και να το… «τελειοποιήσει». Μόνο που οι άνθρωποι δεν είναι μηχανές ή εφαρμογές για να τους κάνεις updates. Οπότε κάποια στιγμή θα «κουνήσουν μαντίλι» σιχτιρίζοντας κιόλας για την υπομονή που έδειξαν μέσα στην σχέση με έναν/μια Παρθένο.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός έχει στο μυαλό του την τέλεια ισορροπία στη σχέση. Ιδανικά πιστεύει πως ο έρωτας λειτουργεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο οπότε προσπαθεί να περάσει και στον/στην άλλο/η τις απόψεις του. Το θέμα με τον Ζυγό είναι ότι δεν θα πάει ΠΟΤΕ σε κατά μέτωπο επίθεση. Δεν είναι Κριός… Αντιθέτως, θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο και τεχνική που διαθέτει για να επηρεάσει το ταίρι του και να του αλλάξει τα μυαλά και να το μετατρέψει στον/στην ιδανικό σύντροφο! Ναι, είναι λίγο ύπουλοι οι Ζυγοί στο κομμάτι αυτό (χαχαχαχα)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως δεν ικανοποιείται ποτέ. Είναι λες και έχει στο DNA του αυτή την ξινίλα ώρες-ώρες και κυνηγά την τελειότητα (Παρθενίζει επικίνδυνα χαχαχα). Ακόμα και αν καταφέρει μέχρι ένα σημείο να αλλάξει το ταίρι του, πάλι στο μυαλό του θα έχει το “ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο” και θα θέλει να το πάει στο επόμενο level. Tο πρόβλημα στην σχέση όμως είναι ότι ναι μεν ο/η άλλος/η δεν αλλάζει, αλλά ούτε και ο ίδιος κατεβάζει λίγο τον πήχη. Δεν μπορεί καν να δεχτεί ότι ίσως να είναι εκείνος που πρέπει να κάνει τις μεγάλες αλλαγές τελικά… Και αυτό λόγω εγωισμού και επειδή του αρέσει να κάνει υποδείξεις στους άλλους.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved