Alec Baldwin: Πέταξε κινητό από γυναίκα που του ζητούσε να πει «Ελευθερία στην Παλαιστίνη»

Alec Baldwin – ©Wikimedia Commons/Gage Skidmore
POP UP TEAM
/
23 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο Alec Baldwin βρισκόταν σε ένα καφέ ενώ μια γυναίκα που τον βιντεοσκοπούσε του ζητούσε να πει «Ελευθερία στην Παλαιστίνη».

Στο βίντεο που ανέβηκε στο Χ, η γυναίκα ακούγεται να αναφέρεται στο δυστύχημα που σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2021 στα γυρίσματα της ταινίας Rust στο Νέο Μεξικό. Ο Baldwin κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων πυροβόλησε με όπλο το οποίο θα έπρεπε να περιέχει άσφαιρα, αλλά είχε μια αληθινή σφαίρα, σκοτώνοντας την Halyna Hutchins που βρισκόταν στην παραγωγή και τραυματίζοντας τη σκηνοθέτη Joel Souza. Η γυναίκα στο καφέ φώναζε στον ηθοποιό, «Γιατί σκότωσες εκείνη την κυρία; Σκότωσες εκείνη την κυρία και δεν έλαβες καθόλου φυλάκιση».

Ο Alec Baldwin φαίνεται να συνεννοείται με κάποιον υπεύθυνο του μαγαζιού ώστε να διώξουν τη γυναίκα, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Η γυναίκα εξακολουθεί να ενοχλεί τον ηθοποιό και να του φωνάζει για την «Ελευθερία στην Παλαιστίνη». Έτσι, ο ηθοποιός ανοίγει την πόρτα κάνοντάς της νεύμα να βγει από το μαγαζί. Εκείνη δεν πτοείται και τελικά ο Baldwin της χτυπάει το κινητό ρίχνοντάς το κάτω.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved