Η Jennifer Lopez δέχεται μήνυση για 150.000$ και μια φωτογραφία στο Instagram

POP UP TEAM
/
23 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Μήνυση στην Τζένιφερ Λόπεζ έκανε Νεοϋορκέζος φωτογράφος διεκδικώντας 150.000 δολάρια για μια δική της φωτογραφία που ανήρτησε η Λατίνα σουπερστάρ στο Instagram.

Ο Στιβ Σαντς κατηγορεί τη Λόπεζ και την εταιρεία παραγωγής Nuyorican Productions για τα πνευματικά δικαιώματα μιας φωτογραφίας του. Φέρεται, σύμφωνα με την αγωγή, η Λόπεζ να πόσταρε μια φωτογραφία του Σαντς για να προωθήσει την εταιρεία στο Instagram, χωρίς όμως να πάρει την άδειά του. 

Η φωτογραφία που πήρε 656.631 likes, στις 22 Ιουνίου του 2017, σύμφωνα με το Ε! News, έχει αποσυρθεί από το προφίλ της ποπ σταρ, ηθοποιού και επιχειρηματία και λέγεται ότι εικονίζει τον χαρακτήρα που έπαιζε στην τηλεοπτική σειρά «Shades of Blue».

Αν και πρόκειται ουσιαστικά για φωτογραφία που δείχνει την ίδια τη Λόπεζ οι δικηγόροι της άλλης πλευράς σχολίασαν: «Η ανάρτηση έκανε τη φωτογραφία διαθέσιμη στους εκατομμύρια followers της τραγουδίστριας, οι οποίοι θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται να πληρώσουν για να δουν την licensed εκδοχή στα περιοδικά και τις εφημερίδες που θα την αγόραζαν».

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved