Jennifer Lopez: Εμφανίστηκε χωρίς τον Ben Affleck στην πρεμιέρα της ταινίας «Atlas»

Jennifer Lopez ©Youtube/ Jimmy Kimmel Live
POP UP TEAM
/
21 Μαΐου, 2024
/

Μοιράσου το ...

H Jennifer Lopez εμφανίστηκε μόνη στην πρεμιέρα της ταινίας της «Atlas» στο Egyptian Theatre στο Χόλιγουντ στο Λος Άντζελες, χωρίς τη συνοδεία του συζύγου της Ben Affleck, εντείνοντας τις φήμες περί χωρισμού.

Η 54χρονη pop star εντυπωσίασεμε την εμφάνισή της, ωστόσο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες φαίνεται αρκετά αδυνατισμένη, γεγονός που παραδέχτηκε και η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της.

 

Tον τελευταίο καιρό έχουν μαζευτεί άπειρα δημοσειεύματα που κάνουν λόγο για τέλος στον γάμο του Ben Affleck και της Jennifer Lopez. Ωστόσο, η διάσημη καλλιτέχνιδα εξακολουθεί να φοράει τη βέρα της. Από την άλλη, ο Ben Affleck φωτογραφήθηκε σε κινηματογραφικό πλατό στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα, χωρίς τη βέρα του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 16 Ιουλίου του 2022, αναζωπυρώνοντας το ειδύλλιό τους από το 2021, σχεδόν 20 χρόνια μετά τη διάλυση του πρώτου αρραβώνα τους. Πηγές αναφέρουν ότι ο Αφλεκ δεν μένει πια στο σπίτι των 60 εκατομμυρίων που μοιράζεται με την Λόπεζ στο Λος Άντζελες, αλλά σε ένα από τα ακίνητά τους, καθώς παράλληλα έχει τα γυρίσματα του θρίλερ δράσης «The Accountant 2».

Στo «Atlas», η πολυβραβευμένη pop star υποδύεται μια κυβερνητική αναλύτρια που εκσφενδονίζεται σε έναν μακρινό κόσμο με σκοπό να νικήσει τον παλαιότερο εχθρό της, τον πολεμιστή ρομπότ που ανέτρεψε τη ζωή της.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved