Μαντόνα: Mαγειρεύει με τον 26χρονο σύντροφό της και τα παιδιά της

POP UP TEAM
/
29 Απριλίου, 2020

Στον ρυθμό του Mambo Italiano η βασίλισσα της ποπ ανακαλύπτει νέες αγαπημένες δραστηριότητες εν μέσω καραντίνας.

Πιο ενεργή από ποτέ είναι στο ίνσταγκραμ η Μαντόνα που λόγω της καραντίνας ανεβάζει τακτικά σε βίντεο αποσπάσματα από το ημερολόγιο της, μιλώντας το πώς περνάει τη μέρα της, τις σκέψεις, τις φοβίες και τις επιθυμίες της.

Σε διαφορετικό mood μία πρόσφατη ανάρτηση της ανοίγει ένα νέο παράθυρο στον προσωπικό κόσμο της βασίλισσας της ποπ, αφού την βλέπουμε με casual, καθημερινή περιβολή και μία χαμηλή αλογοουρά στα μαλλιά να μαγειρεύει στην κουζίνα της παρέα με τον σύντροφό της και τα παιδιά της.

 

Η διάσημη τραγουδίστια και μουσικός ανακατεύει κάτι μέσα σε ένα μπολ υπό τους ήχους του Mambo Italiano, ενώ οι δύο γιοι της χορεύουν στον ρυθμό του τραγουδιού και ο σύντροφος της, Αλαμαλίκ Γουίλιαμς, την χαίδευει τρυφερά στην πλάτη. Φυσικά δεν έλειψαν και κάποια σχόλια δυσπιστίας με κάποιους διαδικτυακούς της φίλους να γράφουν ότι αυτή είναι μάλλον «η πρώτη φορά στα 62 της χρόνια που η Μαντόνα μπαίνει σε κουζίνα». Είχε πολύ σοβαρότερα και εμπνευσμένα πράγματα να κάνει, θα προσθέσουμε εμείς.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαντόνα μοιράζεται ένα στιγμιότυπο από τη σχέση της με τον κατά 35 χρόνια μικρότερο της Αλαμαλίκ, αφού πριν από μερικές ημέρες μια κοινή τους φωτογραφία είχε κερδίσει την προσοχή του διαδικτύου. Η ανάρτηση είχε γίνει με αφορμή τα γενέθλια του 26χρονου χορευτή και η Μαντόνα έγραφε στη λεζάντα ένα τρυφερό μήνυμα:

«Χρόνια πολλά αγάπη μου. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο πρόσωπο για να είμαι μαζί του στην καραντίνα».

 

Με πληροφορίες από womentoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved