Nia Vardalos: «Το Facebook είναι ένα φρικτό ανεξέλεγκτο μέρος»

©Youtube/Entertainment Tonight
POP UP TEAM
/
28 Μαΐου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η ελληνικής καταγωγής σεναριογράφος και ηθοποιός, Νία Βαρντάλος, σε ανάρτησή της στο Instagram, εκφράζει την έντονη ενόχλησή της για τον τρόπο λειτουργίας του Facebook και της Meta.

Πιο συγκεκριμένα, η Νία Βαρντάλος θίγει το πρόβλημα ότι υπάρχουν πολλοί λογαριασμοί που φέρουν το όνομά της και στέλνουν μηνύματα σε φανς της, προσποιούμενοι ότι είναι η Νία Βαρντάλος, με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα.

Η ανάρτησή της Νία Βαρντάλος στο Instagram
«Meta, έχει υποπέσει στην αντίληψή μου ότι ψεύτικοι λογαριασμοί στο Facebook αλληλογραφούν με λογαριασμούς και ζητούν χρήματα από τους ανθρώπους. Το όνομα και η φωτογραφία μου είναι δικά μου, αυτό είναι παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, κλοπή και διεθνές έγκλημα εξαπάτησης αθώων ανθρώπων για χρήματα. Για την ιστορία, η πλειοψηφία των ηθοποιών δεν διαβάζει τα μηνύματα επειδή είναι γεμάτα με αιτήματα για φωτογραφίες ποδιών και ετικέτες σε ιστοσελίδες πορνό για ανήλικους. Επιπλέον, δεν έχω λογαριασμό στο Facebook ή στο Telegram ή στο φοβερό Twitter ή στο ανόητο νέο του όνομα. Σας παρακαλώ, μην στείλετε χρήματα σε κανέναν, ποτέ. Το Facebook είναι ένα φρικτό ανεξέλεγκτο μέρος και η Meta δεν φροντίζει τους χρήστες του. Σε όλους όσους έστειλαν χρήματα σε αυτές τις ιστοσελίδες για αποκλειστική συμμετοχή ή πρόσβαση, σας εξαπάτησαν», έγραψε η Νία Βαρντάλος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nia Vardalos (@niavardalos)

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved