Αντζελίνα Τζολί: Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να γίνω η μαμά κάποιου

POP UP TEAM
/
30 Απριλίου, 2020

Στην προσωπική της εμπειρία σχετικά με τη μητρότητα αναφέρθηκε η Αντζελίνα Τζολί, στο ενημερωτικό σημείωμά της στο περιοδικο TIME.

Η διάσημη ηθοποιός αναφέρθηκε στην κηδεμονία των έξι παιδιών που έχει με τον Μπραντ Πιτ: τον 18χρονο Μάντοξ, τον 16χρονο Παξ, τη 15χρονη Ζαχάρα, τη 13χρονη Σιλό και τα δίδυμα Νοξ κα Βίβιαν, 11 ετών.

Μεταξύ άλλων η ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ έγραψε ότι δεν πίστευε ποτέ ότι ήταν κατάλληλη για να γίνει μητέρα, όταν ήταν νέα. Μάλιστα αμφέβαλλε για τον εαυτό της λόγω της έξαλλης νιότης της.

“Δεν ήμουν πολύ σταθερή στη νιότη μου”, έγραψε η ηθοποιός του “Maleficent”. “Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι μαμά κάποιου”.

 angiepaidiajol

Η διάσημη ηθοποιός αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετώπιζε ενώ μεγάλωνε, κάτι για το οποίο έχει μιλήσει το παρελθόν.

Ωστόσο, όταν υιοθέτησε τον μεγαλύτερο γιο της, Μάντοξ από την Καμπότζη το 2002, συνειδητοποίησε ότι ήταν απόλυτα φυσικό για εκείνη να γίνει μητέρα.

“Κατάλαβα ότι δεν μου ήταν δύσκολο να αφιερωθώ σε κάποιον για κάτι μεγαλύτερο από τη ζωή μου”, έγραψε στο Time.

Αναφερόμενη στη φροντίδα των παιδιών στη διάρκεια της καραντίνας είπε ότι αυτό που έμαθε είναι πως είναι αδύνατο να αντεπεξέρχεσαι σε όλες τις ανάγκες ταυτόχρονα.

“Μέσα στην πανδημία, σκέφτομαι τους γονείς με τα παιδιά στο σπίτι. Όλοι ελπίζουν να κάνουν τα πάντα σωστά, να καλύπτουν ολες τις ανάγκες και να μένουν ψύχραιμοι και θετικοί. Ένα πράγμα που με βοήθησε είναι να ξέρω ότι αυτό είναι αδύνατο. Τα παιδιά δεν θέλουν τους γονείς τους να είναι τέλειοι, όσο μπορούν να είναι ειλικρινείς για τα λάθη τους.

Είναι πολύ όμορφο να ανακαλύψεις ότι τα παιδιά σου δεν θέλουν να είσαι τέλειος, απλώς θέλουν να είσαι ειλικρινής και να κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Μάλιστα, αν έχουν χώρο να γίνουν σπουδαίοι εκεί που χωλαίνεις εσύ, τόσο πιο δυνατά μπορούν να γίνουν” πρόσθεσε η διάσημη ηθοποιός.

 

Με πληροφορίες από The Toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved