Nicole Kidman: Αέρινη, αψεγάδιαστη και δροσερή ποζάρει για το περιοδικό WSJ

POP UP TEAM
/
2 Μαΐου, 2020

Αέρινη, αψεγάδιαστη και δροσερή η Νικόλ Κίντμαν ποζάρει για το περιοδικό WSJ., σε μια φωτογράφηση που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Μαρτίου, πριν όλα αλλάξουν όπως περιγράφει η ίδια.

 

14 χρόνια παντρεμένη με τον Κιθ Ούρμπαν, και απόλυτα ερωτευμένη μαζί του, η Κίντμαν μιλάει για το πώς γνωρίστηκαν, για την βόλτα με την Χάρλεϊ και το πικνίκ μέσα στο δάσος.

 

Ανακαλώντας την περίοδο που οι δυο τους ερωτεύτηκαν, η 52χρονη σταρ λέει ότι της αρέσει που είναι “αντίθετη πλευρά του νευρωτικού” .

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μία καλλιτεχνική εκδήλωση. Την πήγε βόλτα με τη Harley-Davidson στο Γούντστοκ στη Νέα Υόρκη, και για πρώτο ραντεβού την πήγε για πικνίκ μέσα στο δάσος. Αυτό ήταν αρκετό για να κάνει την καρδιά της να λιώσει.

 

Οι δυο τους έχουν δύο κόρες, την 11χρονη Σάντεϊ Ρόουζ και την 9χρονη Φέιθ Μάργκαρετ.

Ως σύζυγος και μητέρα, η Κίντμαν ομολογεί ότι απορρίπτει δουλειές για να είναι κοντά στην οικογένειά της και να κρατά τις ισορροπίες.

Επίσης λέει ότι προτιμά δεύτερους ρόλους ώστε να ισορροπεί τη δουλειά και τον χρόνο που περνά με την οικογένειά της.

“Με τον Κιθ έχουμε ένα σύστημα που λειτουργεί για να κρατάμε την οικογένεια ενωμένη. Όταν ο Κιθ δεν είναι σε περιοδεία είναι ευκολότερο. Του χρόνου που θα έχει περιοδεία, εγώ δεν θα δουλεύω τόσο πολύ. Πράγματι θα χάσουμε την ισορροπία και γι’ αυτό θα το αλλάξουμε αυτό. Δεν έχουμε τις απαντήσεις αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι δεν θα διακινδυνεύσουμε το “εμείς””.

 

Με πληροφορίες από thetoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved