Lady Gaga: Διαψεύδει τις φήμες ότι είναι έγκυος μέσω TikTok

Lady Gaga/ ©Instagram
POP UP TEAM
/
5 Ιουνίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούσαν φήμες ότι η Lady Gaga είναι έγκυος. Η pop star όμως, έρχεται μέσω του TikTok, να διαξεύσεις αυτές τις φήμες, που φούντωσαν με δημοσίευμα της «Sun».

Η 38χρονη δίνει λοιπόν, την απάντησή της μέσα από το γυμναστήριο.

«Δεν είμαι έγκυος, απλά κλαίω στο γυμναστήριο», ανέφερε η διάσημη τραγουδίστρια, χρησιμοποιώντας στίχους από το τραγούδι «Down Bad» της Taylor Swift.

@ladygagaregister to vote or check if you’re registered EASILY at www.headcount.org♬ I AM THE AESTHETIC _yaesthetician – yas 💚🌻🍭🫧

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, η Lady Gaga μαζί τον σύντροφό της βρέθηκαν στο δείπνο της πρόβας, στο γραφικό ξενοδοχείο «ViewPoint». Η ίδια εθεάθη με φουσκωμένη κοιλίτσα και έδειχνε ευδιάθετη, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα και μαργαριταρένια κοσμήματα, ενώ το δάκτυλο της κοσμούσε ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Σύμφωνα με τη «Sun», η οικογένεια είχε νοικιάσει ολόκληρο το ξενοδοχείο για το Σαββατοκύριακο, προσφέροντας στους καλεσμένους αποκλειστική διαμονή στα επτά δωμάτια και τις οκτώ σουίτες του με θέα τον Ατλαντικό Ωκεανό. Την επόμενη μέρα, η σταρ έδειχνε λαμπερή ως παράνυμφος καθώς βοηθούσε την αδελφή της με το εντυπωσιακό λευκό νυφικό της.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved