Κατακραυγή για τους Μπέκαμ: Το δάνειο των 10 εκατ. λιρών για το ρετιρέ στο Μαϊάμι που τους “καίει”

POP UP TEAM
/
4 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Στην πυρά το διάσημο ζεύγος, με την οργή των Βρετανών πολιτών να ξεχειλίζει και να τους υποχρεώνει να κάνουν πίσω στα σχέδιά τους.

Φαίνεται πως έχει ανοίξει ο “ασκός του Αιόλου” για τη Βικτόρια Μπέκαμ και τον σύζυγό της σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ. 

Η αρχή έγινε όταν η Βικτόρια αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την οικονομική ενίσχυση του κράτους για τις επιχειρήσεις που πλήττονται από τον κορονοϊό. Αυτό θα σήμαινε ότι ένα ποσό από τις τσέπες τωνΒρετανών φορολογούμενων ύψους 150.000 λιρών θα πήγαινε στην εταιρεία της για να πληρώσει το 80% των μισθών 30 υπαλλήλων της για δύο μήνες.

Το εξαιρετικά αρνητικό κλίμα και η οργή των βρετανών πολιτών έκανε την επιχειρηματία να το ξανασκεφτεί και να κάνει πίσω. Έτσι, την περασμένη Παρασκευή ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα στήριξης των επιχειρήσεων και δεν θα λάβει χρηματοδότηση από το κράτος.

vicktorta2

 Όμως, αν νόμιζε ότι θα ξεμπέρδευε έτσι εύκολα έκανε λάθος. Γιατί η Sun της Κυριακής, είχε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ που ανέφερε ότι η χρονη Βικτόρια Μπέκαμ και 45χρονος σύζυγός της Ντέιβιντ, πήραν τραπεζικό δάνειο 10 εκατομμυρίων λιρών για να αγοράσουν το ρετιρέ τους των 18 εκατομμυρίων λιρών στο Μαϊάμι.

Το ζευγάρι -με περιουσία αξίας 335 εκατομμυρίων λιρών – λέγεται ότι χρησιμοποίησε την εταιρεία τους, Beckham Brand Limited για να πάρει το δάνειο πέρυσι ως μέρος του έργου David’s Inter Miami FC, η αποπλήρωση του οποίου θα διαρκέσει πάνω από 10 χρόνια με σταθερό επιτόκιο 2,5 τοις εκατό.

Όπως αναφέρει η Sun, οι Μπέκαμ πήραν το δάνειο των 10 εκατομμυρίων, παρά το γεγονός ότι είχαν τα χρήματα για να αγοράσουν το ακίνητο των 18 εκατομμυρίων λιρών.

Οπότε το ερώτημα που προκύπτει είναι αφού το ζευγάρι δεν είχε ανάγκη να ζητήσει δάνειο γιατί το έκανε, και δεύτερον, αν μπορούσαν να δανειστούν τόσα χρήματα για να αγοράσουν ακόμη ένα διαμέρισμα, γιατί δεν πήραν ακόμα ένα δάνειο για να πληρώσουν το προσωπικό τους και ζήτησαν βοήθεια από το κράτος επιβαρύνοντας τους βρετανούς φορολογούμενους;

Η Mail Online επικοινώνησε με το ζευγάρι για να σχολιάσει το δημοσίευμα, ωστόσο η οικογένεια δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο από το πολυτελές καταφύγιό τους στο Cotswolds όπου περνούν την περίοδο της καραντίνας.

 

με πληροφορίες από The Toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved