Αντζελίνα Τζολί: Σαδομαζοχισμός, εθισμοί, σχέσεις με γυναίκες και 3 διαζύγια

POP UP TEAM
/
5 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Με την ίδια να έχει δηλώσει πως έχει «κοιμηθεί» μόνο με τέσσερις άνδρες, εκ των οποίων οι τρεις ήταν σύζυγοί της, η Αντζελίνα Τζολί από την αρχή της καριέρα της είχε σοκάρει με τις αποκαλυπτικές σκηνές στις οποίες πρωταγωνιστούσε, δίνοντας την αίσθηση μίας πολύ απελευθερωμένης γυναίκας.

Τόσο οι προκλητικές ταινίες, όσο οι συνεντεύξεις και οι φωτογραφίσεις της, φανέρωναν πως η προσωπική ζωή της Αντζελίνας δεν ήταν και τόσο ήρεμη πριν γνωρίσει τον Μπραντ Πιτ.

Σε περιπέτειες από το νηπιαγωγείο

Στον νηπιαγωγείο ήμουν σε μία παρέα που ονομαζόταν «Τα κορίτσια που φιλούν» και είχα δημιουργήσει ένα παιχνίδι στο οποίο δίναμε φιλιά σε αγόρια και μετά βγάζαμε τα ρούχα μας» είχε πει σε συνέντευξη της το 2007.

Η σχέση της στα 14 και οι σαδομαζοχιστικές της επιθυμίες.

jolie14

Με την Αντζελίνα να αποκαλύπτει πως η πρώτη της σχέση ξεκίνησε στην ηλικία των 14, όπου είτε έκανε βόλτες με το αγόρι της είτε περνούσαν ώρες στο δωμάτιο της με την μητέρα της μέσα στο σπίτι.

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις της για τις σαδομαζοχιστικές της επιθυμίες πριν αρκετά χρόνια είχαν απασχολήσει αρκετά τα μέσα, με την Τζολί να έχει παραδεχθεί πως δεν έχει διστάσει να κόψει τον σύντροφό της με μαχαίρι κατά τη διάρκεια του σεξ, θέλοντας να νιώσει έτσι πιο κοντά του.

«Μαχαιρωθήκαμε και μετά γεμίσαμε αίματα, ενώ κάθε φορά που αισθανόμουν παγιδευμένη σε κάτι δεν δίσταζα να αυτομαχαιρώνομαι. Είχα πολλά σημάδια, ήμουν νέα και τολμηρή και μετά από μερικές μπύρες, γίνονταν διάφορα», είχε πει η παλαιότερα.

Καταχρήσεις και πρώτος γάμος

jolprotosgamos

Στην ηλικία των 20, η χολιγουντιανή ηθοποιός είχε εθιστεί στις καταχρήσεις, δοκιμάζοντας ο,τι απαγορευμένη ουσία υπήρχε. Κάπου τότε γνώρισε τον πρώτο σύζυγό της Τζόνι Λι Μίλλερ, ο οποίος την γλίτωσε από το μονόδρομο των εξαρτήσεων, αλλά παρ΄όλα αυτά ο γάμος τους δεν κράτησε. Η Τζολί ερωτεύτηκε μετά το μοντέλο-ηθοποιό Σιμίτσου, αναφέροντας πως θα την είχε παντρευτεί, αν δεν ήταν ήδη παντρεμένη.

Ο έρωτας της με την Σιμίτζου

jolisimitzou

Η Σιμίτσου μάλιστα είχε δηλώσει πως με την διάσημη ηθοποιό είχαν μία ελεύθερη σχέση, καθώς και οι δύο έβγαιναν και με άλλα άτομα ταυτόχρονα. Επίσης αυτό που δεν δύσκολα ξεχνιέται είναι πως η δήλωση της όταν πήρε το πρώτο της Οσκαρ για την ταινία «Girl, Interrupted» αφήνοντας άφωνο το κοινό όταν είπε: «Είμαι τόσο ερωτευμένη αυτή τη στιγμή με τον αδερφό μου».

Ο δεύτερος «ακραίος» γάμος της

jolie2osgamos

Ο δεύτερος σύζυγός της ήταν ο ηθοποιός Μπίλι Μπομπ Θόρτον με τον οποίο γνωρίστηκαν και μετά από δύο μήνες παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας. Η σχέση τους ήταν το ίδιο «ακραία», με την Τζολί να κάνει ένα τεράστιο τατουάζ στο χέρι της με το όνομά του και τους δύο να φοράνε αμπούλες με το αίμα του άλλου στο λαιμό τους.

Μάλιστα, το 2002 ήθελαν υιοθετήσουν ένα παιδί από την Καμπότζη, αλλά χώρισαν ξαφνικά μετά από τρεις μήνες.

goliedeutergamos

«Πραγματικά ήταν πολύ ξαφνικό. Χωρίσαμε μέσα σε μία νύχτα. Δεν ξέρω είναι σαν να κοιτάς τον άλλον και ξαφνικά να μην έχεις τίποτα κοινό μαζί του», είχε πει η Τζολί  μετά το διαζύγιό τους.

Η Τζολί ανάμεσα στην Άνιστον και τον Μπράντ;

jolibrant

Παρ΄όλο που όλα τα πρωτοσέλιδα είχαν γράψει πως η Αντζελίνα ήταν εκείνη που χώρισε τον Μπραντ Πίτ και την Τζένιφερ Άνιστον, η ίδια είχε αναφερθεί σε αυτό:

«Το να πήγαινα με έναν παντρεμένο άνδρα, την ώρα που ο ίδιος μου ο πατέρας απάτησε την μητέρα μου, ήταν κάτι που δεν θα μπορούσα να συγχωρήσω στον εαυτό μου. «Δεν μπορώ να ξυπνάω το πρωί και να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Εξάλλου δεν θα ερωτευόμουν έναν παντρεμένο άνδρα».

Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε το 2006 όταν ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Μετά από 7 χρόνια σχέσης και έξι παιδιά τον Απρίλιο του 2012 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους και τον Αύγουστο του 2014 παντρεύτηκαν.

Εκείνη και ο Κόλιν Φάρελ

angelfarel

Παρά τις φήμες ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Alexander» η Τζολί είχε συνάψει σύντομες ερωτικές σχέσεις με τους συμπρωταγωνιστές της Colin Farrell και Jared Leto η ίδια συνέχισε να υπερασπίζεται τον εαυτό της λέγοντας ότι έχει κάνει σεξ μόνο με τέσσερις άνδρες και τους τρεις από αυτούς τους παντρεύτηκε.

Παρολαυτά σε συνέντευξή της στη New York Post to 2004 είχε ομολογήσει: «Έχω πολλούς φίλους με οφέλη».

angeltainia

«Για δύο ολόκληρα χρόνια δεν είχα σχέση. Οπότε είχα πολλούς φίλους. Οσο τρελό και να ακούγεται το να συναντάς ένας άνδρα σε ένα ξενοδοχείο για λίγες ώρες και μετά να επιστρέφεις στο σπίτι για να βάλεις το γιο σου για ύπνο και αυτόν τον άνδρα να μην τον ξαναδείς για μήνες είναι κάτι που τώρα πια μπορώ να το χειριστώ. Μπορώ να νιώσω γυναίκα όταν έρθω κοντά με έναν άνδρα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχω σχέση μαζί του. Δεν έκανα ποτέ στη ζωή μου “one night stand”, αυτοί είναι άνθρωποι τους οποίους γνωρίζω πολύ καλά».

 

Mε πληροφορίες από iefimerida

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved