Χαρούμενη η Jennifer Lopez «πετάει» στον αερά από τον κήπο του σπιτιού της

POP UP TEAM
/
9 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Jennifer Lopez μοιράζεται στο Instagram πώς καταφέρνει να παραμένει θετική και αισιόδοξη και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της, μάλλον φαίνεται μια χαρά. Η πρωταγωνίστρια του Hustlers ανέβασε στο δημοφιλές social medium μια σειρά από στιγμιότυπα στον κήπο της, που τη δείχνουν να χορεύει και να γελάει.

Η JLo άφησε τις φυσικές της μπούκλες να κερδίσουν τις εντυπώσεις, ενώ παρέμεινε απλή και καλοκαιρινή και στο ντύσιμό της. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια μοιράστηκε επίσης ένα ελπιδοφόρο μήνυμα με τους followers της, καθώς η πανδημία του Covid-19 βρίσκεται σε εξέλιξη.

“Αυτόν τον καιρό, όταν είναι τόσο εύκολο να απογοητευτείς και να σκέφτεσαι όλα τα πράγματα που δεν πάνε καλά και ότι δεν έχουμε και δεν γνωρίζουμε πολλές απαντήσεις, συνηθίζω να λέω στον εαυτό μου τρία πράγματα για τα οποία είμαι ευγνώμων κάθε πρωί που ανοίγω τα μάτια μου και το βράδυ πριν κοιμηθώ κάνω μια λίστα φωναχτά με τρία καλά πράγματα που συνέβησαν μέσα στη μέρα. Μπορεί να είναι οτιδήποτε και προσπαθώ να τα αλλάζω ώστε να μην είναι τα ίδια. Μείνετε θετικοί και ασφαλείς. Σας αγαπώ και μου λείπετε. Σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί”.

Η Lopez εμμένει στη σημασία της παραμονής στο σπίτι, ενώ ο κόσμος προσπαθεί για να σταματήσει την εξάπλωση του νέου ιού. Πρόσφατα, η τραγουδίστρια ερμήνευσε το κομμάτι της Barbra Streisand “People” στη διαδικτυακή συναυλία One World: Together at Home της Lady Gaga, η οποίο συγκέντρωσε περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια για την ανακούφιση από τον COVID-19.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved