Cara Delevingne: «Μέθυσα πρώτη φορά στα 8 μου»

Cara Delevingne – ©Youtube
POP UP TEAM
/
10 Ιουλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

H Cara Delevingne σε συνέντευξη που έδωσε στους Sunday Times, αποκάλυψε ότι μέθυσε για πρώτη φορά στο γάμο της θείας της το 2001, όταν ήταν 8 ετών: “Εκείνη τη μέρα μέθυσα [..]. Ήμουν οκτώ, που είναι τρελή ηλικία για να μεθύσεις“, λέει.

Νηφάλια πλέον από το 2022, η Cara Delevingne έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι σε δύσκολες στιγμές της ζωής της στράφηκε σε ουσίες αναζητώντας βοήθεια. “Πίστευα ότι τα ναρκωτικά και το αλκοόλ με βοηθούσαν να αντιμετωπίσω τα πράγματα”, είχε πει στο People. “Αλλά δεν ήταν έτσι. Με έκαναν να νιώθω στεναχώρια και μου προκάλεσαν σοβαρή κατάθλιψη. Νιώθω ότι πλέον έχω ανακτήσει τη δύναμή μου και δεν ελέγχομαι από αυτά“.

Όπως αποκαλύπτει, συνειδητοποίησε για πρώτη φορά τη σοβαρότητα της κατάστασής της το 2022, όταν οι φωτογραφίες των παπαράτσι που την έδειχναν σε μια αλλόκοτη κατάσταση στο φεστιβάλ Burning Man έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου. Τότε ήταν που αποφάσισε να δράσει και να αντιμετωπίσει τον εθισμό της στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Η Cara Delevingne συνεχίζει να μιλάει ανοιχτά για το ταξίδι της απεξάρτησης, ελπίζοντας να εμπνεύσει κι άλλους ανθρώπους και εξηγώντας ότι τώρα νιώθε πιο ήρεμη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν υπάρξει φορές που φοβάται πως θα ξανακυλήσει. “Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν υπήρξε ποτέ μια στιγμή που να σκέφτηκα ότι δεν αξίζει τον κόπο“, είπε σε συνέντευξή της τον Ιούλιο του 2023.

Το μοντέλο από τη Μ. Βρετανία ακολούθησε πρόγραμμα απεξάρτησης στα τέλη του 2022 και στη συνέχεια υιοθέτησε ένα πρόγραμμα δώδεκα βημάτων που τη βοηθάει να παραμένει νηφάλια. Ακόμη και σήμερα, συνεργάζεται με θεραπευτές που τη βοηθούν να αντιμετωπίσει αυτή τη μακρά και δύσκολη μάχη που είναι ο εθισμός.

Πρόσφατα μίλησε για το πώς ήταν να παρακολουθεί το Φεστιβάλ Glastonbury. Χωρίς σταγόνα αλκοόλ. “Μύριζε άσχημα, πονούσαν τα πόδια μου και δεν έμεινα τόσο αργά, αλλά ήταν εξίσου διασκεδαστικό”, ειπε, συμπληρώνοντας ότι στα επόμενα σχέδιά της είναι να αφαιρέσει τα τατουάζ της για να σηματοδοτήσει αυτή τη “νέα αρχή” στη ζωή της.

 

Με πληροφορίες από madamefigaro.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

Τα δημοφιλή της εβδομάδας