Η Salma Hayek είναι το ίδιο εντυπωσιακή ακόμη και αμακιγιάριστη

POP UP TEAM
/
13 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Σάλμα Χάγιεκ εντυπωσίασε και πάλι τους θαυμαστές της με μια φωτογραφία από το σπίτι της χωρίς μακιγιάζ.

Η 53χρονη Χάγιεκ βρίσκεται σπίτι της λόγω των μέτρων αποκλεισμού για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού και η φωτογραφία που ανάρτησε στο instagram προκάλεσε θετικά σχόλια για το υγιές και λαμπερό δέρμα της και την απλή της εμφάνιση με ένα σπορ t-shirt.

Η Σάλμα Χάγιεκ έχει δηλώσει ότι για να παραμείνει νέα προσπαθεί να ακολουθεί έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, χωρίς καταχρήσεις, με αρκετές ώρες ύπνου και καλή διατροφή.

«Στην αρχή της καραντίνας ένιωσα ότι πρέπει να επωφεληθώ αυτή τη φορά – να είμαι πολύ παραγωγική στο σπίτι, να ασκούμαι, ή να διαλογίζομαι περισσότερο. Αλλά τότε συνειδητοποίησα ότι είχα ήδη πολλές προσδοκίες και πίεση για να καταφέρω πολλά αυτήν περίοδο» ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Η ηθοποιός είπε ότι τελικά ζει τις όμορφες στιγμές της κάθε μέρας, ενώ είναι σε καραντίνα στο σπίτι της στο Λονδίνο, ακούει τα πουλιά να κελαηδούν, παρατηρεί το φεγγάρι και κοιτάει την οικογένειά της να κοιμάται. «Στην πραγματικότητα έχω χρόνο να κοιτάω τον άντρα και την κόρη μου καθώς κοιμούνται και μου αρέσει» ανέφερε.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved