Η απίστευτη εμφάνιση της Vera Wang – «Αυτή είναι 70;!;!»

POP UP TEAM
/
17 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Vera Wang δείχνει να μην αφήνει τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης να την εμποδίσουν από το να συνεχίσει να δημιουργεί και να διασκεδάζει με την μόδα.

Την περασμένη εβδομάδα, η διάσημη σχεδιάστρια πόζαρε στην αυλή του σπιτιού της δοκιμάζοντας διάφορα σύνολα σε μια «κατ’ οίκον φωτογράφιση» ενώ βρίσκεται απομονωμένη στο Μαϊάμι και το ίντερνετ έπαθε σοκ βλέποντας το καλογυμνασμένο σώμα της 

«Αυτή η Vera Wang είναι 70;!;!», σχολίασε χρήστης του Twitter κάτω από τις φωτογραφίες της αγαπημένης σχεδιάστριας νυφικών των διασήμων. «Πες μας ποια είναι η πηγή της νεότητας», έγραψε άλλος χρήστης. «Πες μας τα μυστικά σου», σημείωσε κάποιος άλλος. 

Στην πρώτη φωτογραφία, η Wang πόζαρε φορώντας ένα αθλητικό μπουστάκι και λευκό τζιν σορτσάκι. Για την δεύτερη εμφάνιση επέλεξε κάτι πιο επίσημο: ένα πορτοκαλί φόρεμα και από μέσα μαύρο, κοντό κολάν, μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια και ασορτί πορτοκαλί μάσκα.

Η ανάρτησή της συγκέντρωσε χιλιάδες likes και αναρίθμητα σχόλια με τους περισσότερους να απορούν με την εμφάνισή της, δεδομένης της ηλικίας της με την Vera Wang να απαντά λίγο αργότερα: «Fact Check: Truth».

Η διάσημη σχεδιάστρια, μιλώντας πρόσφατα στο Harper’s Bazaar, είπε πως «η καθημερινή της οικογένεια στη μόδα» είναι εκείνη που της δίνει κίνητρο εν μέσω πανδημίας.

«Όλοι τους είναι πολύ fit, κάτι που με ενθάρρυνε να κάνω επίσης γυμναστική τις περισσότερες ημέρες. Η ομάδα καραντίνας μου, που είναι ένα αυστηρό γκρουπ μόδας, και η εμμονή μου από πάντα με τα κολάν. Είχα την ευκαιρία να “παίξω” βασικά με τα ρούχα, κάτι που ακόμη και ένας σχεδιαστής μόδας σπανίως έχει την πολυτέλεια να κάνει», είπε.

 

Πηγή: lifo.gr/

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved