O 15χρονος John Travolta σε φωτογραφία από τα 70’s

POP UP TEAM
/
17 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο 66χρονος ηθοποιός Τζον Τραβόλτα πόσταρε μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram και ενθουσίασε τους θαυμαστές του.

O χολιγουντιανός σταρ Τζον Τραβόλτα έχει αποκαλύψει σε πολλές συνεντεύξεις του ότι έχει δίπλωμα πιλότου, το οποίο απέκτησε σε ηλικία 22 ετών. Πάντα τα αεροπλάνα ασκούσαν μια ιδιαίτερη γοητεία επάνω του και πολλές φορές το να πετάει ήταν και μια μορφή ψυχικής εκτόνωσης. Ο 66χρονος ηθοποιός, χορευτής και τραγουδιστής πόσταρε μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram και ενθουσίασε τους θαυμαστές του. 

«Οταν ήμουν 15 ετών, το σχολείο μάς προσέφερε ένα μάθημα αεροπορίας. Ετσι ξεκίνησε η δεύτερη καριέρα μου» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας. Ο Τζον Τραβόλτα έχει δικά του πέντε αεροπλάνα, τα οποία πιλοτάρει από χόμπι και προσωπική ευχαρίστηση. Όσο για τα υπόλοιπα παιδιά στη φωτογραφία. Πού να ήξεραν ότι κάθονται μαζί με έναν μελλοντικό σταρ.

Ο δύο φορές υποψήφιος για Οσκαρ, Τζον Τραβόλτα, κυριολεκτικά ζει σε ένα… αεροδρόμιο. Οι κατοικίες στην περιοχή Jumbolair Aviation Estates της Ocala στη Φλόριντα είναι μια κοινότητα ανθρώπων που θέλουν να πετούν προς και από τα σπίτια τους. Δύο διάδρομοι αεροδρομίου οδηγούν στην οικία του Τραβόλτα, ο οποίος όποτε επιθυμεί βγαίνει και επιβιβάζεται σε ένα από τα πέντε αεροπλάνα του.

45879 3bb2513fed81ff6dbbbe6dc382595402994c3954 story inline image 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved