O Bob Sinclar απογοητεύτηκε από το set του στη Μύκονο και είχε δίκιο!

POP UP TEAM
/
16 Αυγούστου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο γνωστός DJ Bob Sinclar, μετά από την πρόσφατη εμφάνισή του στη Μύκονο, μοιράστηκε ένα βίντεο όπου εξέφρασε έντονα συναισθήματα… απογοήτευσης και κατάθλιψης για τις αντιδράσεις του κόσμου.

Ο διάσημος DJ ξεκίνησε λέγοντας: «Γαμώτο, νιώθω τόσο καταθλιπτικά απόψε. Είναι εφιάλτης. Ήταν το χειρότερο σετ της καριέρας μου». Στη συνέχεια, περιέγραψε πώς το κοινό ήταν εντελώς αδιάφορο, παρά τις προσπάθειές του να αλλάξει είδη μουσικής και να παίξει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Πρόσθεσε ότι, παρά την προσπάθειά του να ενθουσιάσει το κοινό παίζοντας επιτυχίες όπως το «World, Hold On» και το «Love Generation», οι αντιδράσεις ήταν ανύπαρκτες, αφήνοντάς τον να αναρωτιέται αν φταίει ο ίδιος. Η εμπειρία αυτή ήταν τόσο αρνητική που τον έκανε να δηλώσει ότι ένιωθε σε «κατάθλιψη» και ότι ήταν μια «καταστροφή».

Σε συνέχεια του βίντεο, πρόσθεσε: «Νιώθω τόσο καταθλιπτικά αυτή τη στιγμή, είναι καταστροφή». «Οι DJs βγαίνουν από τα σετ και λένε ότι ‘Ήταν απίστευτο, η καλύτερη βραδιά της ζωής μου,’ αλλά εγώ δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο βαρετά,» κατέληξε.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...