Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck κρατιούνται χέρι χέρι εν μέσω διαζυγίου

Jennifer Lopez & Ben Affleck
POP UP TEAM
/
16 Σεπτεμβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί μετά την κατάθεση διαζυγίου από την pop star.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έτρωγαν brunch στο ξενοδοχείο Beverly Hills Hotel της Καλιφόρνια το Σάββατο (14.09). μαζί με τα παιδιά του ηθοποιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν διαστάσει ζευγάρι κρατιόταν από το χέρι και φιλιόταν. Τα παιδιά ήταν μαζί τους, αλλά σε ξεχωριστό τραπέζι. Κάποια στιγμή, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να έχει μια έντονη συζήτηση σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το κτίριο. Η Λόπεζ φορούσε ένα μακρυμάνικο μαύρο crop top και ένα φαρδύ σκουρόχρωμο τζιν για την έξοδο, ενώ ο Άφλεκ φόρεσε ένα μπλε πουκάμισο με κουμπιά και τζιν με αθλητικά παπούτσια.

Ben Affleck and Jennifer Lopez Have Tense Conversation During First Reunion Amid Divorce at Beverly

Πάντως τη μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η Τζένιφερ Λόπεζ φορούσε το δαχτυλίδι αρραβώνων της μαζί με μια χρυσή βέρα.

Η οικογενειακή έξοδος διακόπηκε από την εμφάνιση της πρώην συζύγου του Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ, η οποία εθεάθη να φεύγει από το ξενοδοχείο με τα παιδιά της αφού πήρε brunch.

Η συνάντηση αυτή έρχεται σχεδόν ένα μήνα μετά την κατάθεση διαζυγίου από την τραγουδίστριας από τον 52χρονο πρωταγωνιστή του «Argo», την ημέρα που θα ήταν η δεύτερη επέτειος του γάμου τους στη Τζόρτζια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by curators of pop culture (@deuxmoi)

Στην αίτηση, επικαλέστηκε ασυμβίβαστες διαφορές ως λόγο του χωρισμού τους και ανέφερε επίσης ως ημερομηνία του χωρισμού τους την 26η Απριλίου.

Οι δυο τους φέρονται να μην υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο πριν παντρευτούν, γεγονός που θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε μια μάχη για τα περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της έπαυλής τους στο Μπέβερλι Χιλς, την οποία έθεσαν προς πώληση για 68 εκατομμύρια δολάρια τον Ιούλιο.

 

Με πληροφορίες από Page Six

Tags :

Μοιράσου το ...