Μαρινέλλα – Χρήστος Μάστορας: Όλο το παρασκήνιο της απομάκρυνσής του

©Instagram:xmastoras
POP UP TEAM
/
25 Σεπτεμβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ένας μικρός χαμός έχει γίνει με την απομάκρυνση του Χρήστου Μάστορα με εντολή της Μαρινέλλας από τη μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο, που είναι προγραμματισμένη για σήμερα 25 Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή Buongiorno, που επικαλέστηκε στο ρεπορτάζ του ο Νίκος Γεωργιάδης, αλλά και πληροφορίες που είχε σχετικά η Φαίη Σκορδά, αφορμή για την «αποπομπή» του τραγουδιστή από τη συναυλία της Μαρινέλλας στάθηκε το ότι ο ίδιος δεν έδωσε το «παρών» στη δεύτερη πρόβα για το μεγάλο event, η οποία πραγματοποιήθηκε εχθές.

«Η πληροφορία που μου ήρθε είναι πως ο Χρήστος Μάστορας δεν πήγε στη δεύτερη πρόβα, κι αυτό ήταν κάτι το οποίο δυσαρέστησε πάρα πολύ τη Μαρινέλλα και ανακοίνωσε πως ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι συνεπής  στις πρόβες για κάτι τόσο σημαντικό, όταν η ίδια είναι -φαντάζομαι- συνεπής στη δουλειά, στο να κάνει πρόβα, δεν μπορεί στο τελικό αποτέλεσμα να είναι στη συναυλία», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Την ίδια ώρα, το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη αναφέρει πως μια αδιαθεσία ήταν αυτή που κράτησε τον Χρήστο Μάστορα εκτός των προγραμματισμένων προβών, κάτι που δημιούργησε μεγάλο άγχος στη σπουδαία ερμηνεύτρια, η οποία με μεγάλη λύπη πήρε τη δύσκολη απόφαση να τον εξαιρέσει από τη συναυλία στο Ηρώδειο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στη δική της εκπομπή «Happy Day» ότι επικοινώνησε με τον front man των Μελισσών μετά την δημοσιοποίηση της είδησης και ότι άκουσε έναν άνθρωπο πολύ ταλαιπωρημένο και επιβαρυμένο.

Συγκεκριμένα, διηγήθηκε σχετικά με την επικοινωνία τους: «Εγώ χθες κατάφερα να μιλήσω με τον Χρήστο Μάστορα και πραγματικά ο τρόπος που τον άκουσα με ανησύχησε. Άκουσα έναν άνθρωπο πολύ χάλια, που με το ζόρι έβγαινε η φωνή του. Ήταν σε δύσκολη κατάσταση, πρέπει να ήταν ξαπλωμένος και να προσπαθούσε να μαζέψει τις δυνάμεις του. Mάλιστα, ένιωσα και άσχημα, του κάνω: “Σε ξύπνησα;”. Μου λέει, “όχι, είμαι πολύ χάλια”. Δεν θέλω να κάνω τον τρόπο που μιλούσε, ακουγόταν ένας πολύ ταλαιπωρημένος, επιβαρυμένος άνθρωπος».

Και συνέχισε: «Του λέω: “Έχεις καταλάβει τι έχει συμβεί, τι γράφεται και τι λέγεται;”. Μου λέει: “Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να επισκιάσω αυτή τη βραδιά, ούτε να μπω στη διαδικασία να απαντήσω, θέλω να γίνω καλά”. Λίγες ώρες βέβαια μετά έκανε το συγκεκριμένο post, γιατί κατάλαβε τις διαστάσεις που είχε πάρει το συγκεκριμένο θέμα».

«Εγώ άκουσα έναν άνθρωπο σε πολύ δύσκολη κατάσταση, δεν έβγαινε η φωνή του. Αν έχεις οξεία γαστρεντερίτιδα που σε έχει αφυδατώσει, είσαι στο κρεβάτι του πόνου», επισήμανε αμέσως μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έπειτα από τις διαφωνίες της συνεργάτιδάς της, Τίνας Μεσσαροπούλου.

Ο ίδιος έγραψε σε ανάρτησή του:

«Είχα τη μεγάλη τιμή η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί για να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείου Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη. Δυστυχώς, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στη 2η πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη κι εσάς για τα μηνύματά σας. Είμαι σίγουρος ότι όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο θα ζήσετε μία αξέχαστη μουσική εμπειρία!»

Tags :

Μοιράσου το ...