«Γ*** την αστυνομία»: Η οργισμένη απάντηση της Madonna για τον θάνατο του George Floyd

POP UP TEAM
/
29 Μαΐου, 2020

Ο φρικτός θάνατος του Τζόρτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη έχει ξεσηκώσει παγκόσμια οργή με χιλιάδες πολίτες αλλά και πολλούς διάσημους να ζητούν δικαίωση.

Ο Τζορτζ Φλόιντ πέθανε στο έδαφος, με χειροπέδες στα χέρια και έναν αστυνομικό να του πιέζει το λαιμό με το γόνατό του. Το βίντεο που κατέγραψε το περιστατικό με τον Φλόιντ να φωνάζει «Δεν μπορώ να αναπνεύσω» και «Μην με σκοτώσεις!» λίγο πριν πεθάνει εξακολουθεί να μοιράζεται στα social media συνοδευόμενο από μηνύματα που ζητούν σκληρή τιμωρία των αστυνομικών.

Η Μαντόνα είναι ανάμεσα στους διασήμους που αποφάσισαν να πάρουν θέση. Η διάσημη τραγουδίστρια κοινοποίησε το επίμαχο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας μεταξύ άλλων πως «το να βλέπω αυτόν τον μπάτσο να πνίγει τον Τζορτζ Φλόιντ με το γόνατο στο λαιμό του, φορώντας χειροπέδες και αβοήθητο, να ουρλιάζει για τη ζωή του με το πρόσωπο στραμμένο στο έδαφος είναι το πιο αηδιαστικό, οδυνηρό πράγμα που έχω δει εδώ και καιρό».

 «Αυτός ο αστυνομικός γνώριζε πως βιντεοσκοπείται και τον δολοφόνησε με αλαζονεία και υπερηφάνεια. Αυτό πρέπει να σταματήσει!! Μέχρι να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τον ρατσισμό στην Αμερική – κανείς δεν θα πρέπει να επιτρέπεται να κουβαλά όπλο. Κυρίως οι μπάτσοι. Ο Θεός να σε ευλογεί Τζορτζ Φλόιντ. Λυπάμαι πολύ για εσένα και την οικογένειά σου. Και για όλες τις παράλογες δολοφονίες που συνέβησαν πριν την δική σου. Θα τελειώσει ποτέ; Προσεύχομαι στο ΘΕΟ να γίνει μια μέρα. Μέχρι τότε- Γ*** την αστυνομία! Ναι, το είπα. Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική ορθότητα. Με ενδιαφέρει η δικαιοσύνη», κατέληξε η Μαντόνα.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved