Κάρα Ντελεβίν: «Είμαι πανσέξουαλ, ερωτεύομαι τον άνθρωπο, όπως και αν προσδιορίζεται κάποιος»

POP UP TEAM
/
4 Ιουνίου, 2020

Η Κάρα Ντελεβίν, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με την Άσλει Μπένσον διευκρίνισε πως είναι πανσέξουαλ, πράγμα που σημαίνει πως έλκεται απ’ όλα τα φύλα.

Tο γνωστό μοντέλο και ηθοποιός Κάρα Ντελεβίν έδωσε μια συνέντευξή εφ’ όλης της ύλης στο Variety και μίλησε για προσωπική της ζωή και τις σεξουαλικές της επιλογές.

Η Ντελεβίν, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με την Άσλει Μπένσον διευκρίνισε πως είναι πανσέξουαλ, πράγμα που σημαίνει πως έλκεται απ’ όλα τα φύλα. «Νομίζω πως θα παραμείνω για πάντα πανσέξουαλ. Όπως κι’ αν κάποιος προσδιορίζει τον εαυτό του, είτε “ο”, είτε “η”, είτε “το”, ερωτεύομαι τον άνθρωπο. Κι’ αυτό είναι όλο. Ελκύομαι από το ίδιο το άτομο».

Όπως εξήγησε, δεν περίμενε ποτέ πως θα χρειαζόταν να διευκρινίσει τις σεξουαλικές της προτιμήσεις. Όταν το 2017, είχε αναφερθεί στην σεξουαλικότητά της χαρακτηρίζοντάς την «ρευστή», όλοι υπέθεσαν αυτομάτως πως είναι ομοφυλόφιλη. «Απαντούσα πως ‘Όχι, δεν είμαι ομοφυλόφιλη».

kiardel2

Τα δύο τελευταία χρόνια, η Κάρα Ντελεβίν βρισκόταν σε σχέση με την ηθοποίο, Άσλει Μπένσον. Όπως επιβεβαιώθηκε χώρισαν στις αρχές του Μαΐου, ενώ έκτοτε η Άσλει προχώρησε με τον τραγουδιστή, G-Eazy.

Δείτε περισσότερα για το ειδύλλιο της Κάρα Ντελεβίν με την Άσλει Μπένσον

http://youtu.be/pFHFtBj7Jf8

 

Mε πληρφορίες από woman toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved