Για μία ακόμα χρονιά Κριστιάνο Ρονάλντο επισκέφθηκε την Ελλάδα για να απολαύσει μέρος των διακοπών του και φυσικά δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να ξοδέψει όσα χρήματα απαιτούσαν οι περιστάσεις.

Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους πέρασε ημέρες χαλάρωσης στη Μεσσηνία ξοδεύοντας 8.000 ευρώ τη βραδιά μόνο για τη διαμονή του.

Χαρακτηριστικό είναι πως σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα «El Español» έμενε σε κατάλυμα 630 τετραγωνικών μέτρων το οποίο βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από την αμμουδιά ιδιωτικής παραλίας και «… προσφέρει στους επισκέπτες ασυναγώνιστες ανέσεις και πλήρη ιδιωτικότητα, μεταξύ άλλων 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ, μεταφορές, χρήση ελικοδρομίου και, αν ζητηθεί, έμπειρο σεφ που ετοιμάζει όλα τα γεύματα της ημέρας».

Παράλληλα, αποκαλύπτεται πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έμεινε τόσο ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες που απόλαυσε που άφησε 25.000 ευρώ φιλοδώρημα στους εργαζομένους του για να τους ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες τους. Συνολικά, υπολογίζεται πώς κατά την παραμονή του στην Ελλάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξόδεψε περίπου 56.000 ευρώ.