I Take Responsibility: Διάσημοι ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά του ρατσισμού

POP UP TEAM
/
16 Ιουνίου, 2020

A-listers, ανάμεσά τους οι Sarah Paulson, Kristen Bell, Kesha, Aaron Paul, Stanley Tucci, Bryce Dallas Howard και Debra Messing συμμετέχουν σε μια νέα καμπάνια με τίτλο #ITakeResponsibility, που εναντιώνεται στον ρατσισμό.

“Αναλαμβάνω την ευθύνη για κάθε ανεξέλεγκτη στιγμή, γιατί κάθε φορά ήταν πιο εύκολο να το αγνοήσω παρά να τα κατονομάσω. Κάθε όχι και τόσο αστείο. Κάθε άδικο στερεότυπο. Κάθε κατάφωρη αδικία, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή. Κάθε φορά που έμεινα σιωπηλός, οι μαύροι σκοτώνονται στους δρόμους. Σκοτώθηκαν στα σπίτια τους. Αυτά είναι τα αδέρφια μας. Οι φίλοι μας. Οικογένειά μας. Τελειώσαμε με το να τους βλέπουμε να πεθαίνουν. Δεν είμαστε πλέον παρατηρητές. Δεν είμαστε αδρανείς. Αρκετά” λένε οι celebrities, δίνοντας ο ένας στον άλλον το βήμα για να μιλήσουν.

Το βίντεο, που αποτελεί κομμάτι του νέου οργανισμού I Take Responsibility, λανσαρίστηκε στην προηγούμενη εβδομάδα και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το NAACP. Η ενέργεια έχει ως στόχο να καταδικάσει τον ρατσισμό και να υποστηρίξει τις Μαύρες Ζωές, όμως οι εντυπώσεις που προκάλεσε είναι αμφιλεγόμενες.

Αρκετοί ήταν αυτοί που κατέκριναν τους celebrities, ρωτώντας γιατί δεν αφιερώνουν την ίδια ενέργεια για να χρηματοδοτήσουν οργανώσεις, παρά αναλώνονται σε τέτοιου είδους κινήσεις. Άλλοι τους κατηγόρησαν ότι αναλαμβάνουν τον ρόλο του λευκού σωτήρα.

 http://youtu.be/ZhbydhzQUzU

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved