Ariana Grande: Ανάρτησε καφέ στο Instagram για να στηρίξει τον ιδιοκτήτη και εκείνος γέμισε με πελάτες

POP UP TEAM
/
23 Ιουνίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Αριάνα Γκράντε αξιοποιεί τo instagram της για να ενισχύσει μικρές επιχειρήσεις στο Λος Άντζελες που οι ιδιοκτήτες τους είναι μαύροι. H 26χρονη ποπ σταρ μοιράστηκε πρόσφατα μια φωτογραφία στα stories της με έναν παγωμένο καφέ αναφέροντας το South LA Cafe που το ίδιο συστήνεται ως «ιδιοκτησία μειονότητας, οικογενειακό καφέ και πολιτιστικό κέντρο στο νοτιοκεντρικό Λος Άντζελες».

Η επιχείρηση κοινοποίησε τη φωτογραφία της τραγουδίστριας κι εκείνη με τη σειρά της προέτρεψε όλους τους followers της που βρίσκονται στο LA να στηρίξουν την καφετέρια. Η επιρροή της νεαρής τραγουδίστριας είναι τεράστια αφού οι followers της αγγίζουν τα 191 εκατομμύρια. Πόσοι από αυτούς μένουν στη συγκεκριμένη πόλη; Μάλλον αρκετοί αν κρίνουμε από αυτό που ακολούθησε.

Η καφετέρια έκανε ειδική μνεία στην ποπ σταρ που χρησιμοποιεί την επιρροή και το προνόμιό της για να κάνει καλό. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις, με αφορμή τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, τάχθηκε υπέρ του κινήματος Black Lives Matter.

Δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν το γεγονός ότι η επιχείρηση είδε έμπρακτα τη δυναμική της τραγουδίστριας στα socal media, δεδομένου ότι εξυπηρέτησε 150 ανθρώπους σε μόλις 29 λεπτά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Αριάνα Γκράντε είναι από τους celebrities που συμμετείχαν και στις διαδηλώσεις των προηγούμενων ημερών.

in 23601 5ef0a30174d74

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved