Lourdes: Η κόρη της Μαντόνα μοιάζει απίστευτα με τη μητέρα της

POP UP TEAM
/
30 Ιουνίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

H Lourdes είναι 23 και κάνει καριέρα στη μόδα.

Η Lourdes Leon επιστρέφει μπροστά στην κάμερα. Την περασμένη Πέμπτη αποκαλύφθηκε ότι η ανερχόμενη style star και κόρη της pop star Madonna, είναι ένα από τα τρία μοντέλα που συμμετέχουν στην καλοκαιρινή καμπάνια του indie fashion brand Miaou.

H εταιρεία μοιράστηκε ένα sneak peek της νέας της συλλογής με ένα backstage στιγμιότυπο της Leon, η οποία ποζάρει μαζί με άλλα δύο μοντέλα, τις Paloma Elsesser και Ashley Smith. Και οι τρεις φορούν στενά printed σύνολα που τονίζουν τις καμπύλες τους –signature του brand- καθώς στέκονται ξυπόλητες πάνω στο γρασίδι. Αυτή δεν είναι η πρώτη fashion στιγμή της Lourdes. Η 23χρονη στο παρελθόν έχει συμμετάσχει και σε άλλες καμπάνιες για brands όπως τα MadeMe, Gypsy Sport, Stella McCartney και Desigual, ενώ ήταν και το πρόσωπο της συλλογής Material Girl των Macy’s το 2010.

Σε ένα άλλο backstage στιγμιότυπο η Lourdes χαλαρώνει στην παραλία στην άμμο, φορώντας έναν φλοράλ κορσέ και ασορτί φούστα. Σ’ αυτό ακριβώς το στιγμιότυπο η ομοιότητα με τη μητέρα της και συγκεκριμένα με το iconic video clip Cherish του 1989, είναι εκπληκτική.

“LOLA” έγραφε τo caption του εν λόγω post γιατί, όπως ακριβώς και η μητέρα της, έτσι και ηLourdes δεν χρειάζεται επίθετο για να κάνει καριέρα.

 

Με πληροφορίες από Harpers bazaar

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved