Σάρον Στόουν: Εντυπωσιακή στα 62 της και καλύτερη από όσο ήταν στα 20

POP UP TEAM
/
13 Ιουλίου, 2020

Η Σάρον Στόουν εξακολουθεί στα 62 της να είναι μια από τις πιο ωραίες γυναίκες του πλανήτη. Δεν έχει σταματήσει να δηλώνει ότι πιστεύει στη φυσική ομορφιά και είναι εναντίον του λίφτινγκ.

Η Σάρον Στόουν μιλά ανοιχτά για τις μικρές ενέσεις ομορφιάς που κάνει αλλά δεν θα ήθελε με τίποτα να μπει νυστέρι στο πρόσωπό της. Σε κάθε περίπτωση, η σέλφι που δημοσίευσε πριν από λίγες μέρες, δείχνει ένα πράγμα: Λίφτινγκ ή όχι, η Στόουν είναι πολύ καλύτερη σήμερα απ’ ότι ήταν στα 20 της.

Στο Ίνσταγκραμ και μέσα στην καραντίνα πόζαρε καθημερινά για να ενθαρρύνει τον κόσμο, να μαζέψει χρήματα για το σύστημα υγείας και πόζαρε χωρίς μακιγιάζ φορώντας τα μυωπικά γυαλιά της και με πρόσωπο πεντακάθαρο και φωτεινό χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα με την ηλικία της.

Η Σάρον Στόουν έχει μιλήσει πολλές φορές επίσης για το πόσο την τρομάζει η παραμόρφωση από το λίφτινγκ που έχουμε δει σε μοναδικής λάμψης ηθοποιούς που δε μπορεί να αναγνωρίσει πλέον σχεδόν κανένας.

Έτσι δημοσίευσε μια τωρινή της φωτογραφία και πριν λίγες ημέρες μια από όταν ήταν 20 και έκανε καριέρα μοντέλου. Αν το κοινό ψήφιζε είναι σίγουρο ότι θα την προτιμούσε όπως είναι σήμερα.

 

Mε πληροφορίες από The Toc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved