Τζόνι Ντεπ: «Έχασα όλη μου την περιουσία και χρωστάω 100 εκατ. δολάρια σε φόρους»

POP UP TEAM
/
14 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Τζόνι Ντεπ ισχυρίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου πως έχασε την περιουσία 650 εκατ. δολαρίων που κέρδισε από τις ταινίες «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» και επιπλέον χρωστάει 100 εκατομμύρια σε φόρους. 

Ο 57χρονος Ντεπ βρέθηκε στο ανώτατο δικαστήριο του Λονδίνου τη Δευτέρα μετά από μήνυση που κατέθεσε κατά του ομίλου NGN.

Αφορμή αποτέλεσε ένα δημοσίευμα της Sun το 2018 στο οποίο αποκαλύφθηκε ότι κακοποιούσε την Άμπερ Χερντ, γεγονός που αρνείται πεισματικά.

hertamb

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ο Ντεπ ισχυρίστηκε πως έχασε όλα τα κέρδη που είχε από τις ταινίες των «Πειρατών της Καραϊβικής» και έχει 100 εκατ. δολάρια χρέος στο κράτος για φόρους.

Υποστήριξε ότι έμαθε πως έχασε όλα του τα χρήματα λίγο πριν τα 30α γενέθλια της Άμπερ Χερντ, τον Απρίλιο του 2016.

Όπως είπε ενώπιον του δικαστηρίου έχασε την περιουσία του εξαιτίας του μάνατζερ του και χρωστάει 100 εκατ. επειδή δεν πλήρωνε φόρους για 17 συνεχόμενα χρόνια.

johnyde

Στη συνέχεια είπε πως έκανε χρήση κάνναβης και γύρισε στο σπίτι του όπου έκανε πάρτι η Άμπερ Χερντ. Ξάπλωσε στο κρεβάτι του για να διαβάσει ένα βιβλίο και όπως είπε η τότε σύζυγός του, του επιτέθηκε ισχυριζόμενη πως της κατέστρεφε τη γιορτή.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved