Νέες κατηγορίες της Amber Heard: Ο Johnny έσπρωξε την Κέιτ Μος από τις σκάλες την δεκαετία του 90

POP UP TEAM
/
22 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Όσο περισσότερο προχωράει η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Johnny Depp και της Amber Heard τόσο περισσότερες πληροφορίες και γεγονότα βλέπουν το φως της δημοσιότητας ενώ την ίδια ώρα όσοι παρακολουθούν την υπόθεση δεν μπορούν να καταλάβουν ποιος από τους δύο τελικά έχει δίκαιο.

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες πρώην σύντροφοι του Johnny Depp να στάθηκαν στο πλευρό του στηρίζοντάς τον και τονίζοντας ότι δεν πιστεύουν σε καμία περίπτωση τις κατηγορίες της Amber εκείνη ισχυρίστηκε σήμερα στο δικαστήριο ότι ο ηθοποιός έσπρωξε την supermodel Kate Moss από τις σκάλες όταν ήταν ζευγάρι την δεκαετία του 90.

Η ίδια αναφέρθηκε στο περιστατικό προσπαθώντας να εξηγήσει τον λόγω που η ίδια τον έσπρωξε τον Μάρτιο του 2015 αφού όπως δήλωσε φοβήθηκε ότι θα έκανε το ίδιο στην αδελφή της Whitney.

Η δικηγόρος του Depp την ρώτησε γιατί ήταν βίαιη απέναντί του κατά την διάρκεια μιας διαφωνίας και η ίδια απάντησε ότι «Έσπρωξε την Kate Moss κάτω από τις σκάλες, το άκουσα από δύο άτομα και ήταν φρέσκο στο μυαλό μου. Αντέδρασα για την υπεράσπιση της αδερφής μου. Ήμουν για χρόνια ο σάκος του box για τον Johnny όμως δεν τον χτύπησα ποτέ. Ήταν η πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που τον χτύπησα πίσω ».

Η δικηγόρος κατηγόρησε την Heard ότι «προσέθεσε» το περιστατικό της Kate Moss κατά τη διάρκεια των αποδείξεων της, καθώς δεν το είχε αναφέρει ποτέ πριν.

«Έχετε προσθέσει τις λεπτομέρειες για την Kate Moss. Δεν περιέχεται σε κανένα άλλο έγγραφο. Δεν αναφέρατε τίποτα για το ότι είχατε την Kate Moss στο μυαλό σας. Το «φτιάξατε» όσο προχωρούσε η διαδικασία. Αυτή είναι η πρώτη φορά που το αναφέρατε.»

 

article 0 000CDBD200000258 640 634x523Στη συνέχεια, το δικαστήριο έπαιξε ένα απόσπασμα της κατάθεσης της Heard τον Αύγουστο του 2016, στο οποίο μιλά για το περιστατικό του Μαρτίου 2015. Η δικηγόρος επανέλαβε τον ισχυρισμό της ότι δεν υπάρχει καμία αναφορά για την Kate Moss.

Ο Heard απάντησε: «Δεν είχα την ελευθερία του χρόνου, του χώρου ή της ενέργειας να απαριθμήσω κάθε περιστατικό που αναφέρεται σε αυτές τις διαδικασίες».

Ισχυρίστηκε ακόμα ότι ο Johnny Depp της έριξε γυαλιά και άνοιξε το μπροστινό μέρος του φορέματος της ψάχνοντας ναρκωτικά αφού απειλούσε να σπάσει τον καρπό μιας φίλης της επειδή την «άγγιξε» ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια κοκαΐνης.

 

Πηγή: Must

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved