Κλιμακώνεται η δίκη Ντεπ: Κυκλοφόρησε βίντεο με την Χερντ να ασκεί βία στην αδερφή της

POP UP TEAM
/
25 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ένα βίντεο που φέρεται να δείχνει την Άμπερ Χερντ να ασκεί βία στην αδερφή της έφτασε στα χέρια των δικηγόρων του Τζόνι Ντεπ από μια «ανώνυμη πηγή».

Ο δικηγόρος του Ντεπ, Ντέιβιντ Σέρμπορν, δήλωσε ότι το βίντεο είχε σταλεί μέσω email την Πέμπτη το βράδυ, λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της αδερφής της Χερντ στο δικαστήριο ότι ουδέποτε η αδερφή της, της είχε επιτεθεί.

Η Χερντ ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν ποτέ βίαιη απέναντι στον Ντεπ και τον χτύπησε μόνο μία φορά, υπερασπιζόμενη την αδερφή της.

0 Depp Libel Trial Continues In London

Ωστόσο, ο Σέρμπορν είπε στο δικαστήριο ότι το υλικό αυτό αποδεικνύει ότι η Χερντ έλεγε ψέματα. 

Πρόσθεσε δε πως «Η Άμπερ Χερντ έχει ιστορικό βίας να επιτίθεται σε ανθρώπους». Σημείωσε δε ότι η αξιοπιστία της αδερφής της Χερντ ήταν «ιδιαίτερη κρίσιμη», καθώς το «περιστατικό στα σκαλοπάτια», στο οποίο η αδερφή της Χερντ ισχυρίστηκε ότι είδε τον Ντεπ να χτυπάει την αδερφή της, ήταν η μόνη περίσταση «στην οποία υποτίθεται ότι κάποιος άλλος άνθρωπος» είχε δει τον Ντεπ να είναι βίαιος απέναντι στην πρώην σύζυγό του. 

Ζητώντας από το δικαστήριο να παρουσιαστεί το βίντεο για να ερωτηθεί σχετικά η αδερφή της Χερντ, ο δικηγόρος του Ντεπ σημείωσε πως «Έχουμε το δικαίωμα να θέσουμε ( υπό αμφισβήτηση τον ισχυρισμό) της Γουίτνεϊ. Θέλουμε να παίξει το βίντεο για να τη ρωτήσουμε για το συμβάν στο οποίο η Άμπερ Χερντ της επιτέθηκε.».

Ο Ντεπ ήθελε την Χερντ «ξυπόλητη, έγκυο και στο σπίτι»

Ο Τζόνι Ντεπ ήθελε την Άμπερ Χερντ «χωρίς παπούτσια, έγκυο και να είναι στο σπίτι» δήλωσε η κόουτς της ηθοποιού στο ανώτατο δικαστήριο του Λονδίνου καθώς περιέγραψε τις αυξανόμενες υποψίες της ότι ο πρωταγωνιστής από τους «Πειρατές της Καραϊβικής» χτυπούσε την πρώην συζυγό του. 

Η Kristina Sexton, φίλη της Χερντ και τότε προπονήτριά της, είπε ότι δεν είχε δει τον Ντεπ να «χτυπάει, να κλωτσάει ή να ρίχνει αντικείμενα» στην Χερντ, αλλά γνώριζε την «αστάθεια» της σχέσης τους και είχε «ακούσει κάποιους σοβαρούς τσακωμούς» μεταξύ τους.

Η Χερντ ισχυρίστηκε ότι στον Τζόνι Ντεπ δεν άρεσε η δουλειά που έκανε εκείνη ειδικά σε ό,τι αφορούσε ρόλους «που ήταν υπερβολικά σέξι», ισχυρίστηκε η Sexton. 

Σε ένα κάστινγκ, δε, που είχε πάει η Χερντ τον Απρίλιο του 2016, ήταν ανήσυχη για το μακιγιάζ της. Η Sexton είπε ότι αυτό την έκανε να σκεφτεί ότι «έκρυβε ένα μαύρο μάτι ή κάποιο είδος μώλωπα και τη ρώτησα ξεκάθαρα αν τη χτύπησε».

Η Χερντ σύμφωνα με τα λεγόμενα της προπονήτριάς της είπε ότι δεν ήθελε να μιλήσει γι ‘αυτό. 

Έπειτα από κάποια πίεση, η Χερντ παραδέχτηκε τελικά ότι την είχε χτυπήσει. «Ναι, με έσπρωξε και έκανε και μερικά άλλα πράγματα» παραδέχτηκε η Χερντ.

Κατάθεση έδωσε στο δικαστήριο και μία ακόμη φίλη της Χερντ, η Ρέιτσελ Πένινγκτον. Εκείνη ισχυρίστηκε ότι είχε δει τα χέρια της Χερντ «γδαρμένα και ματωμένα, από τους καρπούς της μέχρι τους αγκώνες της», όταν το ζευγάρι επέστρεψε από την Αυστραλία. 

Στο Λος Άντζελες, δε, είδε το κεφάλι της Χερντ «ματωμένο ενώ έλειπε μία τούφα από τα μαλλιά της» και είχε δει την μύτη της πρησμένη και το χείλος της να αιμορραγεί.

Η Πένινγκτον είπε ότι κάλεσε μια ιδιωτική νοσοκόμα και έβγαλε φωτογραφίες με το τηλέφωνό της. Την επόμενη μέρα, η Χερντ εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν με τους βοηθούς της στο μακιγιάζ να προσπαθούν να ελέγξουν τις ζημιές. 

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν είδε ποτέ η ίδια τον Ντεπ να χτυπά την Χερντ εκείνη απάντησε αρνητικά.

 

Με πληροφορίες του Guardian

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved