‘Τέλος’ στη δίκη Τζόνι Ντεπ: Οι φαν του ηθοποιού γιούχαραν την Άμπερ Χερντ

POP UP TEAM
/
29 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

“Ήταν απίστευτα επίπονο να ξαναζώ τη διάλυση της σχέσης μου”, δήλωσε η Άμπερ Χερντ βγαίνοντας από το ανώτατο δικαστήριο της Βρετανίας. “Παθολογική ψεύτρα” την χαρακτήριζε ο δικηγόρος του Ντεπ.

Έπειτα από τρεις εβδομάδες, κατά τις οποίες ακούστηκαν οι καταθέσεις και λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή των Τζόνι Ντεπ και Άμπι Χερντ, η υπόθεση μήνυσης που κατέθεσε ο ηθοποιός κατά της βρετανικής εφημερίδας Sun για δυσφήμηση, καθώς τον αποκάλεσε “βίαιο τέρας” και ισχυρίστηκε πως κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του, έφτασε στο τέλος της.

“Ήταν απίστευτα επίπονο να ξαναζώ τη διάλυση της σχέσης μου, να αμφισβητούνται τα κίνητρα και η αλήθεια μου και να ακούγονται στο δικαστήριο και να μεταδίδονται σε όλο τον κόσμο οι πιο τραυματικές και προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής μου με τον Τζόνι”, δήλωσε η Άμπερ Χερντ βγαίνοντας από το ανώτατο δικαστήριο της Βρετανίας.

“Ο μόνος λόγος που ήρθα είναι για να καταθέσω ως μάρτυρας και να βοηθήσω το δικαστήριο. Μετά τα περιοριστικά μέτρα το 2016 και την οριστικοποίηση του διαζυγίου μου, το μόνο που ήθελα ήταν να προχωρήσω με τη ζωή μου. Θα προτιμούσα να μην είμαι εδώ”, συμπλήρωσε.

Η ηθοποιός υπογράμμισε ότι εμμένει στην κατάθεσή της και πρόσθεσε ότι εναποθέτει την εμπιστοσύνη της στη βρετανική δικαιοσύνη.

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις της δέχτηκε το γιουχάρισμα των φαν του Τζόνι Ντεπ, που κάθε ημέρα συγκεντρώνονταν έξω από το δικαστήριο.

30566648 8505199 image a 6 1594285756041

Δικηγόρος Τζόνι Ντεπ: “Παθολογική ψεύτρα” η Άμπερ Χερντ

«Η κ. Χερντ έχει αποδειχθεί ότι είναι εντελώς αναξιόπιστη μάρτυρας και, ειλικρινά, μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας παθολογικός ψεύτης», δήλωσε στο δικαστήριο ο David Sherborne, δικηγόρος του Ντεπ.

Σύμφωνα με τον Guardian μια ηχογράφηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ Ντεπ και Χερντ, στην οποία αναφέρεται στο χτύπημα του πρωταγωνιστή των Πειρατών της Καραϊβικής, έδειξε την τάση της για βία και αποδεικνύει πως «ουσιαστικά αυτή είναι η κακοποιός και όχι ο κ. Ντεπ. Δεν είναι πραγματική σύζυγος” είπε ο Sherborne στη δικαστή Nicol.

Πρόσθεσε: «Αν ήταν ένας άντρας που το είχε πει και παραδεχτεί αυτό που είπε η κ. Χερντ (αν ήταν για παράδειγμα ο κ. Ντεπ και ίσχυε το αντίστροφο) μπορείτε να φανταστείτε τις αντιδράσεις”, είπε.

Συνέχισε αναφέροντας ένα απειλητικό μήνυμα που έστειλε η Χερντ, στο οποίο έγραψε: «Αυτή είναι η Άμπερ και παίρνει αυτό που θέλει».

Ο Ντεπ προχώρησε σε μηνύσεις

Ο 57χρονος Ντεπ, μήνυσε τους εκδότες της Sun, News Group Newspapers, για ένα άρθρο που τον χαρακτήρισε “Βίαιο τέρας” και αναφερόταν σε «συντριπτικά στοιχεία», που αποδείκνυαν ότι είχε επιτεθεί στη Χερντ. Ο Ντεπ αρνείται πως χτύπησε ποτέ τη Χερντ, η οποία έχει καταθέσει 14 φορές κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ότι της επιτέθηκε.

Το άρθρο της Sun «είχε καταδικάσει» τον Ντεπ, που ισχυρίστηκε ότι η συγκεκριμένη κατηγορία είναι εντελώς ψεύτική. Αυτός ήταν ο λόγος που έφερε την υπόθεση στη δημοσιότητα.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved