Η Κένταλ Τζένερ διακόσμησε εκ νέου το γαλήνιο σπίτι της στο Λος Άντζελες και αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένη, ενώ τοποθέτησε κάθετα διάσημο οριζόντιο έργο.

Το supermodel Κένταλ Τζένερ καλωσορίζει το AD στην επίσκεψή του στο γαλήνιο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Η Κένταλ έναν ολόκληρο χρόνο παρακολουθούσε τον επανασχεδιασμό του χώρου, σε συνεργασία με τους σχεδιαστές Kathleen και Tommy Clements και τον απαράμιλλο Waldo Fernandez. Ακριβώς έξω από την είσοδο, ένα ωοειδές γλυπτού τοίχου του James Turrell υποδέχεται τους επισκέπτες με μια ονειρική χρωματική παλέτα από νέον -το πρώτο κομμάτι από την τέχνη που υπάρχει στον χώρο.

«Ήθελα αυτό το κομμάτι να είναι το σημείο εστίασης του σπιτιού και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που το έχω εδώ» δήλωσε, στο ArtNet, η Κένταλ, η οποία έγινε φανατική θαυμάστρια του Τurell μέσω του γαμπρού της, του Κάνιε Γουέστ που δώρισε στον καλλιτέχνη 10 εκατομμύρια δολάρια για να ολοκληρώσει το έργο του, «Roden Crater».

Εκπρόσωπος της Pace Gallery επιβεβαίωσε ότι η Τζένερ απέκτησε το έργο αντί 750.000 δολαρίων. Φαίνεται ότι πήρε την πρωτοβουλία να στρέψει «όρθιο» το «Scorpius, Medium Elliptical Glass», έργο του 2019 (το έργο, σύμφωνα με φωτογραφίες από τα δελτία Τύπου της έκθεσης, είναι ένα οριζόντιο οβάλ, αν και η γκαλερί διευκρίνισε ότι μπορεί να τοποθετηθεί κατά πώς επιθυμεί ο συλλέκτης).

Στο living room, ένα Cloud Sofa από το Restorasi Hardware έχει ανακαινιστεί με ελαφρώς πιο σκληρό ύφασμα για να ταιριάζει καλύτερα με την ατμόσφαιρα. «Είμαι πραγματικά περήφανη για αυτό που καταφέραμε εδώ» λέει η Κένταλ. «Αυτό είναι το πρώτο σπίτι που έχω κάνει εντελώς από την αρχή και νομίζω ότι είναι μια πραγματική αντανάκλαση του ποια είμαι και τι μου αρέσει».

Εδώ και χρόνια, η Κένταλ Τζένερ εμφανίζεται σε εκθέσεις έργων τέχνης. Και δημιούργησε σταδιακά μια αξιοζήλευτη συλλογή, την οποία επιδεικνύει στο τεύχος Σεπτέμβριος 2020 του Architectural Digest.

Για την ακρίβεια, το κεντρικό θέμα του τεύχους φέρει τον τίτλο «Η Κένταλ Τζένερ βρίσκει το φως της».