Δημοσιογράφος λιποθύμησε στον αέρα του «Καλοκαίρι μαζί» – Πέρασαν σε διαφημίσεις

POP UP TEAM
/
17 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Λαχτάρησαν στον αέρα του «Καλοκαίρι Μαζί» τόσο οι δημοσιογράφοι, όσο και οι τηλεθεατές, όταν η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα λιποθύμησε την ώρα που βρίσκονταν στον αέρα.

Μαζί με τους συναδέλφους της Παναγιώτη Στάθη και Αντώνη Φουρλή βρίσκονταν όρθιοι μπροστά στο videowall μιλώντας για τα στεγαστικά δάνεια, όταν η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα έδειξε να ζαλίζεται και δευτερόλεπτα μετά έπεσε λιπόθυμη στο πάτωμα ταράζοντας τους πάντες.

Οι συνάδελφοί έσπευσαν αμέσως κοντά της να τη βοηθήσουν και αμέσως πέρασαν σε διαφημίσεις.

Όταν επέστρεψαν από τις διαφημίσεις, ο Παναγιώτης Στάθης εξήγησε ότι η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα αισθάνθηκε μια ζαλάδα και πως είναι καλά στην υγεία της.

«Να πούμε ότι η Κωνσταντίνα ζαλίστηκε λίγο, είναι μια χαρά η Κωνσταντίνα μας. Το ματιάσαμε το κορίτσι μας, δύο μέτρα κορίτσι το ματιάσαμε, μια χαρά είναι. Όλα είναι καλά για προληπτικούς λόγους θα την δούμε λίγο, να δούμε ότι είναι μια χαρά η Κωνσταντίνα μας και σε λίγο μπορεί να είναι και μαζί μας η αύριο. Είναι μια χαρά πάντως, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ευτυχώς, ήταν μια μικροζαλάδα. Είναι μια χαρά, ζαλίστηκε λίγο, αυτά συμβαίνουν», είπε ο δημοσιογράφος.

http://youtu.be/rIg9vt-6s1M

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved