Μίσελ Ομπάμα: Το χρυσό κολιέ της με το κρυφό μήνυμα που έγινε viral

POP UP TEAM
/
19 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Για ακόμα μια φορά, η Μισέλ Ομπάμα έδειξε πως ξέρει να κερδίζει το ενδιαφέρον των media και του κόσμου με κάθε τρόπο. Χθες, κατά την πρώτη ημέρα του διαδικτυακού συνεδρίου των Δημοκρατικών η πρώην πρώτη κυρία κάλεσε τους Αμερικανούς να ψηφίσουν όπως έκαναν το 2008 και το 2012, βρίσκοντας έναν ιδιαίτερο τροπο για να περάσει το μήνυμά της.

Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα χρυσό κολιέ που έγραφε τη λέξη “vote”, στα ελληνικά «ψήφισε». Το κόσμημα μέσα σε λίγα λεπτά έγινε το απόλυτο viral και η πιο δημοφιλής αναζήτηση κατά την τελευταία ώρα του συνεδρίου, σύμφωνα με τα επίσημα νούμερα των Google Trends.

Αργότερα έγινε γνωστό πως το κολιέ δημιουργήθηκε κατά παραγγελία από την ByChari, μια γυναικεία εταιρεία με έδρα στο Λος Aντζελες. 

«Ήταν σουρεαλιστικό», είπε η Χάθι Κούθμπερτ, ιδιοκτήτρια της εν λόγω εταιρείας όταν έμαθε ότι η Μισέλ Ομπάμα επέλεξε το κόσμημά της. «Καθόμουν στο γραφείο και έκλαιγα», δήλωσε, τονίζοντας ότι δεν ήξερε τίποτα μέχρι που το είδε στον λαιμό της σε ένα στιγμιότυπο από το βίντεο του συνεδρίου που παρακολούθησε η μητέρα της στο CNN.

Η σχεδιάστρια πρόσθεσε πως η στιλίστρια της κα. Ομπάμα είχε παραγγείλει το κολιέ των 430 δολαρίων αρκετές εβδομάδες πριν από την ομιλία της, αλλά δεν είχε διευκρινίσει πότε θα το φορούσε. Και η ίδια, πριν από το τηλεφώνημα αυτό, είχε δημιουργήσει ένα κολιέ με τη λέξη “Vote” για τον εαυτό της και είχε δημοσιεύσει τη φωτογραφία στο Instagram της εταιρείας της τον Νοέμβριο του 2018, λίγο πριν τις προηγούμενες εκλογές στις ΗΠΑ.

Στην ομιλία της η Μισέλ Ομπάμα κατακεραύνωσε τον Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «είναι ο λάθος πρόεδρος για τη χώρα μας. Δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Δεν μπορεί να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Δεν μπορεί απλά να είναι αυτός που χρειαζόμαστε να είναι».

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved