Ο Τζον Τραβόλτα σε συγκινητικό χορό με την κόρη του στη μνήμη της συζύγου του

POP UP TEAM
/
24 Αυγούστου, 2020

Η πρώτη ανάρτηση του ηθοποιού στο instagram μετά τον θάνατο της Κέλι Πρέστον

Μ’έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε ο Τζον Τραβόλτα να τιμήσει τη σύζυγό του, Κέλι Πρέστον, η οποία έφυγε από τη ζωή στις αρχές Ιουλίου σε ηλικία 57 ετών. Ο δημοφιλής ηθοποιός μαζί με την 20χρονη κόρη του, Έλα, μοιράστηκαν έναν χορό στη μνήμη της και το βίντεο που αναρτήθηκε στα social media του Τζον Τραβόλτα είναι το πρώτο ποστ μετά τον θάνατο της αγαπημένης του συζύγου. 

«Η κόρη μου Έλα και εγώ χορεύουμε στην μνήμη της μαμάς» σημείωσε στο συγκινητικό βίντεο, προσθέτοντας πως το να «χορεύει μαζί μου» ήταν ένα «από τα αγαπημένα πράγματα της Κέλι» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

 

Κέλι Πρέστον: Η άνιση μάχη με τον καρκίνο

Η Κέλι Πρέστον άφησε την τελευταία της πνοή στις 12 Ιουλίου έπειτα απο μάχη δύο ετών με τον καρκίνο του μαστού. Γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου του 1962 και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο. Στο ενεργητικό της είχε περισσότερες από 60 ταινίες και παραγωγές ανάμεσα στις οποίες τα: Mischief (1985), Twins (1988) και Jerry Maguire (1996). Με τον Τζον Τραβόλτα τον σύζυγό της έχουν συνεργαστεί στα Battlefield Earth (2000) και Gotti (2018). Επίσης συμμετείχε στις ταινίες The Cat in the Hat (2003), What a Girl Wants (2003), Broken Bridges (2006) και Old Dogs (2009). 

Στα 16 της και ενώ ζούσε στην Αυστραλία, την ανακάλυψε ένας φωτογράφος μόδας και της έκλεισε φωτογραφίσεις σε διαφημιστικά και καταλόγους. Μάλιστα μία από τις πρώτες σημαντικές της οντισιόν ήταν για τον ρόλο της «Emmeline» στη Γαλάζια Λίμνη, χαρακτήρα που ενσάρκωσε τελικά η Μπρουκ Σιλντς. Εντύπωση έκανε στην ταινία «Twins» (1988) με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και τον Ντάνι Ντεβίτο, καθώς και στην ταινία «Jerry Maguire» (1996) όπου έπαιξε την σέξι σύντροφο του Τομ Κρουζ. Έκτοτε συμμετείχε σε πολλές ταινίες και το 2004 στο μουσικό βίντεο των Maroon 5 με τίτλο «She Will Be Loved».

 

Τραβόλτα: «Έδωσε μια θαρραλέα μάχη»

«Με βαριά καρδιά σάς ενημερώνω ότι η όμορφη γυναίκα μου Κέλι έχασε τη δύο ετών μάχη της με τον καρκίνο του μαστού. Έδωσε μια θαρραλέα μάχη, έχοντας την αγάπη και την υποστήριξη τόσων πολλών. Η οικογένειά μου κι εγώ θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στους γιατρούς και νοσηλευτές στο MD Anderson αντικαρκινικό κέντρο, όπως και σε όλα τα αντικαρκινικά νοσοκομεία που βοήθησαν αλλά και στους πολλούς φίλους και αγαπημένους της που στάθηκαν στο πλευρό της. Θα θυμόμαστε για πάντα την αγάπη και τη ζωή της Κέλι. Θα χρειαστώ χρόνο για να είμαι δίπλα στα παιδιά μου τα οποία έχασαν τη μητέρα τους, οπότε συγχωρείστε με εκ των προτέρων αν δεν έχετε νέα μας για κάποιο διάστημα. Ωστόσο, να είστε σίγουροι ότι θα νιώθω την υπέρμετρη αγάπη σας τις εβδομάδες και τους μήνες που θα ακολουθήσουν. Με αγάπη, Τζον Τραβόλτα» ανέφερε η τότε ανακοίνωση της οικογένειας.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved