Γονείς έγιναν Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ – Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης τους

POP UP TEAM
/
27 Αυγούστου, 2020

Η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι και ο γοητευτικός σταρ του Χόλιγουντ Ορλάντο Μπλουμ υποδέχτηκαν στην οικογένεια τους ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η Daisy Dove Bloom, όπως είναι το όνομα της μικρούλας, γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου και η χαρμόσυνη είδηση ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της Unicef -σε κείμενο με τίτλο «Το πολυτιμότερο δώρο: Ένα υγιές παιδί»- καθώς οι δύο ευτυχισμένοι γονείς είναι πρεσβευτές καλής θέλησης.

Η Ντέιζι Νταβ Μπλουμ είναι ήδη διάσημη, καθώς η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης μικρής κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου.

«Πετάμε από αγάπη για την ασφαλή και υγιή άφιξη της κόρης μας» γράφουν στη λεζάντα της τρυφερής ασπρόμαυρης φωτογραφίας, όπου όπως φαίνεται κρατούν το χεράκι του μωρού τους.

Παρά το γεγονός ότι δεν αποκάλυψαν λεπτομέρειες σχετικά με την άφιξη της κόρης τους, Πέρι και Μπλουμ επεσήμαναν πως ευλογήθηκαν με μια «ήρεμη» γέννα – κάτι που δεν έχουν πολλοί την ευκαιρία να ζήσουν. «Αλλά ξέρουμε ότι είμαστε οι τυχεροί και δεν μπορούν όλοι να έχουν την εμπειρία ενός τοκετού τόσο ομαλού όσο ο δικός μας» ανέφεραν στην κοινή δήλωση τους.

«Κοινότητες σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν έλλειψη εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και κάθε έντεκα δευτερόλεπτα μια έγκυος γυναίκα ή ένα νεογέννητο πεθαίνουν, εξαιτίας προβλημάτων που θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Από την στιγμή που εμφανίστηκε στην ζωή μας ο κορονοϊός, κινδυνεύουν ακόμη περισσότερα νεογέννητα λόγω της μη πρόσβασης σε νερό, σαπούνι, εμβόλια και φάρμακα που αποτρέπουν τις ασθένειες. Ως γονείς νεογέννητου, αυτό ραγίζει τις καρδιές μας, καθώς αντιλαμβανόμαστε τι ζουν οι γονείς που δίνουν αγώνα.

Δημιουργήσμαε μια σελίδα για δωρεές προκειμένου να γιορτάσουμε την άφιξη της Ντέιζι Νταβ Μπλουμ. Υποστηρίζοντάς τη Unicef υποστηρίζετε μια ασφαλή αρχή στη ζωή και επαναπροσδιορίζετε έναν υγιέστερο κόσμο για κάθε παιδί. Ελπίζουμε η καρδιά σας να γεμίσει με γενναιοδωρία» σημειώνει το ζευγάρι.

Η μικρή Ντέιζι Νταβ είναι το πρώτο παιδί της Κέιτι Πέρι και το δεύτερο του Ορλάντο Μπλουμ, ο οποίος έχει έναν γιο, τον Φλιν, με την πρώην σύζυγό του Μιράντα Κερ.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved