Sex And The City: Η συγγραφέας είχε βγει ραντεβού με έναν από τους συντρόφους της Κάρι Μπράντσο

POP UP TEAM
/
29 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Αν έχετε διαβάσει το Sex and the City, θα γνωρίζετε ήδη ότι η συγγραφέας Candace Bushnell και η πρωταγωνίστρια Carrie Bradshaw είναι βασικά το ίδιο άτομο. Αποδεικνύεται ότι οι δύο γυναίκες έχουν και τα ίδια ενδιαφέροντα στον ερωτικό τομέα.

Σε μια νέα εμφάνιση στο podcast The Bradshaw Boys, η Bushnell αποκάλυψε: “Πήγα για φαγητό με τον John Corbett”. Ο Corbett είχε υποδυθεί τον Aidan Shaw, τον πρώτο αρραβωνιαστικό της Carrie στη σειρά. “Βγήκα για δείπνο μαζί του, ήταν ρομαντικό, αλλά το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν ‘Η μητέρα μου θα με σκοτώσει'” συνέχισε η συγγραφέας. “Δεν θα ήμουν ποτέ υπέρ του Aiden για την Carrie. … Δεν μπορώ για διάφορους λόγους, αλλά ένας από αυτούς ήταν ότι η μητέρα μου μισούσε τον Aidan” εξήγησε η Bushnell.

Πριν από χρόνια, η Bushnell είχε μιλήσει στο US Weekly, εξηγώντας ότι η γνώμη της μητέρας της για τον Aidan μπορεί να συνέβαλε στην ευτυχία της Carrie με τον Mr. Big.

“Η μητέρα μου μισούσε πάντα τον Aidan, για κάποιο λόγο, οπότε δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι ομάδα Aidan” αποκάλυψε. “Όποτε πήγαινα σπίτι για να επισκεφτώ τους γονείς μου, η μητέρα μου θα έλεγε: “Γιατί είναι η Carrie με τον Aidan και όχι με τον Mr. Big; Πρέπει να απαλλαγείτε από τον Aidan”.

PRI 162361555

Τελικά, αν η μητέρα της συγγραφέως δεν αντιπαθούσε τόσο σφόδρα τον Aidan, ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί μεταξύ της Bushnell και του Corbett;

 

Με πληροφορίες από harpersbazaar, yahoo

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved