Ρέμπελ Γουίλσον: Θεαματική μεταμόρφωση, έχασε 18 ολόκληρα κιλά με αυτή τη μέθοδο

POP UP TEAM
/
29 Αυγούστου, 2020

Η Ρέμπελ Γουίλσον, πρωταγωνίστρια της σειράς ταινιών «Pitch Perfect», είχε δηλώσει ήδη από τις αρχές του 2020 ότι αυτή θα είναι για εκείνη μία χρονιά κατά την οποία θα θέσει ως βασική προτεραιότητα της την υγεία της και όχι την καριέρα της. Βαφτίζοντας το 2020 «έτος υγείας» (μάλλον δεν έπεσε και πολύ μέσα σε αυτό) η Γουίλσον έβαλε στόχο να χάσει πολλά κιλά και τα κατάφερε.

Μέχρι τώρα η γνωστή ηθοποιός έχει χάσει 18 κιλά, αλλά σκοπεύει να συνεχίσει την εντατική γυμναστική και την διατροφή μέχρι να φτάσει στο σημείο να ζυγίζει 75 κιλά.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στη συνέντευξη της στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail εδώ και μήνες ακολουθεί ευλαβικά την μέθοδο αδυνατίσματος Mayr, μία δίαιτα βασισμένη στην αποτοξίνωση του οργανισμού, τις μικές μερίδες, το ψάρι, τις σούπε και την υψηλή κατανάλωση νερού.

 http://youtu.be/cJaKRdwGx3Q

Παράλληλα η Γουίλσον εξηγει ότι διατηρείται σε φόρμα πηγαίνοντας στο γυμναστήριο και κάνοντας υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση.

Ένα βίντεο για το πώς μπορείς να κάνεις και εσύ ένα πλήρες πρόγραμμα διαλειμματικής προπόνησης: 

«Έγινα 40 ετών τον Μάρτιο και ένιωσα την ανάγκη να φροντίσω την υγεία μου. Δεν θέλω να χάσω κιλά, γιατί θέλω να χωράω σε ένα συγκεκριμένο νούμερο στα ρούχα. Είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Είναι μια ενδοσκόπηση, ένας τρόπος να καταλάβω κι εγώ η ίδια γιατί είχα βρει διέξοδο στο φαγητό», είπε η Γουίλσον.

Μία πρόσφατη φωτογραφία της στο ίνσταγκραμ με μπλε, κολλητό φόρεμα αναδεικνύει την τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της:

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved