Χρειάζεται θάρρος για να τσαλακώσει μια σταρ την εικόνα της: Η Κέιτι Πέρι στην πρώτη φωτογραφία μετά την εγκυμοσύνη 

POP UP TEAM
/
1 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Συνήθως οι πρώτες φωτογραφίες μιας επώνυμης μετά τον τοκετό την παρουσιάζουν να έχει χάσει, σχεδόν ως διά μαγείας, όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, ακόμα και αν έχουν περάσει μόλις μερικές εβδομάδες. Σε σημείο να μας κάνει να αναρωτιόμαστε εμείς τι κάναμε λάθος και αργήσαμε τόσο να απαλλαγούμε από την κοιλίτσα – ή δεν καταφέραμε να απαλλαγούμε από αυτήν ποτέ.

Ευτυχώς όμως υπάρχουν και περιπτώσεις όπως αυτή της Κέιτι Πέρι, η οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει το αληθινό πρόσωπο της λοχείας. Καθόλου εξωραϊσμένο, αλλά ανακουφιστικό για όσες γυναίκες βασανίζονται από το κυνήγι της τελειότητας.

Μόλις τέσσερις μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, Ντέιζι Νταβ, που απέκτησε με τον Ορλάντο Μπλουμ, η 35χρονη τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με σουτιέν θηλασμού, σλιπ λοχείας, απεριποίητο πρόσωπο και μαλλιά («τα μαλλιά και το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Εξάντληση» γράφει με αυτοσαρκασμό) και φουσκωμένη κοιλιά, σαν να μην έχει γεννήσει ακόμα. 

Όπως γράφει η ίδια στη λεζάντα, παραθέτοντας έναν τίτλο τραγουδιού της, «δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου» (“Not the End of the World”).

Να θυμίσουμε ότι λίγες μέρες νωρίτερα είχε ανεβάσει μια ακόμα, ασπρόμαυρη αυτή τη φορά, φωτογραφία, με το ζευγάρι να κρατάει το μικροσκοπικό χεράκι του μωρού, αναγγέλλοντας έτσι τον ερχομό του με τον πιο τρυφερό και ταυτόχρονα διακριτικό τρόπο.

in 24678 5f4dfb8020415

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved