Εντ Σίραν: Με μία τρυφερή ανάρτηση ο τραγουδιστής ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης του

POP UP TEAM
/
1 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο διάσημος τραγουδιστής, στην ανάρτηση την οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία της κούνιας του βρέφους στην οποία φαίνονται μία κουβέρτα και ένα ζευγάρι καλτσάκια, ανέφερε στους ακολούθους του πως έχει κάποιες «προσωπικές εξελίξεις» να μοιραστεί μαζί τους.

«Την περασμένη εβδομάδα, με τη βοήθεια μιας καταπληκτικής ομάδας τοκετού, η Τσέρι γέννησε την όμορφη και υγιή κόρη μας, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Είμαστε ερωτευμένοι μαζί της. Τόσο η μητέρα όσο και το μωρό τα πάνε περίφημα και είμαστε στον έβδομο ουρανό», ανέφερε ο Σίρμαν ζητώντας από τους αναρίθμητους φαν του να σεβαστούν την ιδιωτικότητα τους. Στέλνοντας αγάπη υποσχέθηκε πως θα τους συναντήσει «όταν θα έρθει η ώρα της επιστροφής». 

Στις αρχές του 2018, ο Εντ Σίραν, είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα του με την παιδική του φίλη Τσέρι Σίμπορν με μία ανάρτηση στο Instagram. «Αρραβωνιάστηκα λίγο πριν από τη νέα χρονιά με την Τσέρι. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι, και οι γάτες μας είναι ευχαριστημένες», είχε γράψει στην ανάρτηση την οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία τους.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved